Kidobhatom? (folyt lent)
Figyelt kérdés
van 1 két éves Galaxy3 as mobiltelefonom és nem hall a másik mikor felhivnak nagyon kicsit ennyi vége kidobhatom?2012. jún. 16. 00:01
1/8 anonim válasza:
Add neki valakinek, aki nem műszaki analfabéta, és majd megjavítja magának. Számodra ugyanolyan, mintha kidobtad volna, vele viszont jót teszel.
2/8 anonim válasza:
Ugye az alapvető megoldást (kikapcs - visszakapcs) már próbáltad?
3/8 MaXXeGee válasza:
Legrosszabb esetben egy mikrofon vagy egy szoftvercsere megoldja ám a gondot, de ha nekem adod, .. elkészül és felhívlak róla ;)
4/8 anonim válasza:
Ha ennyire unod, akár oda is adhatod valakinek, aki 15-20(még lehet sokat is írtam) perc alatt kicseréli a mikrofon modult, és lesz egy működőképes normális telefonja.Minek ehhez kidobni?
5/8 A kérdező kommentje:
És én hogy cseréljem ki?
2012. jún. 16. 12:42
6/8 MaXXeGee válasza:
Szerintem, egyszerűbb a szerviz, Ugyan is nem árt, ha van hozzá alkatrészed, és némi műszaki érzéked. Pár ezresért megoldják neked.
7/8 A kérdező kommentje:
de ha szétszedem nehéz lesz öszerakni?
2012. jún. 16. 12:49
8/8 anonim válasza:
ha nem értessz hozzá, nehéz. de amúgy az a baj ezzel a telefonnal, hogy én nem költenék rá, inkább eladnám alkatrésznek.(lényeg, hogy kidobni nem dobnám..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!