Miért nem tudom megosztani a képeet facebooon a nokia lumia 800-ammal?
minden más internetes dolog működik, nem?
itt minden jó? [link]
próbáltad kiszedni és újra megadni a facebookot? (az összecsatolt kontaktokat újra meg kell csinálni)
ír valami konkrét hibaszámot? vagy csak hogy várj?
hát ha egy bizonyos képre kattintok a telefonban a fotóalbumban és azt akarom ott megosztani facebookon,akkor annyit ír ki,h 'sikertelen küldés,próbálja meg újra' ha pedig a facebookon belül megyek rá arra h fényképek (mármint h egy fényképet akarok megosztani) akkor pedig az jön be új ablakban ,h 'sorry,the browser u're using doesn't support posting photos,instead you can:
email a photo or video to feeble448vampy@m.facebook.com and it will be automatically posted to facebook.'
rámentem arra az email címre,de azt írta ki,h győződjön meg róla h van-e saját fiókja.
a facebook törlése-újra beállítása megvolt? az tűnik a legvalószínűbb megoldásnak
settings, email+accounts, hosszan a Facebookon és delete. aztán ugyanitt add an account és facebook.
ha magyarul használod a telefonod, bízom benne, hogy feltalálod magad :D
Sziasztok!
Látom, nem mostani topik, de hátha...nekem is ugyanez a gondom, annyi különbséggel, hogy én egészen addig tudtam fotóalbumból facebookra képet tölteni, míg egyszer nem csalakoztam az itthoni wifi hálózathoz. Legalábbis ezzel tudok párhuzamot vonni csupán. Azóta frissítettem a telefont a zune-on keresztül, mert jelezte, hogy frissítés áll rendelkezésre, de nem működik így sem. HELP ME
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!