A budapesti metróban van térerő?
Figyelt kérdés
Nem vagyok pesti, jó volna tudni.2007. aug. 15. 16:44
1/8 anonim válasza:
Persze hogy van. Mindenütt és ha pannonos vangy ki irja Budapest helyett a megálokat. :D
2/8 anonim válasza:
Unokabátyám eltűnt az alagútban...
A megállóban van ,de az alagút belsejében nem mindig.
4/8 anonim válasza:
Elméletileg van, gyakorlatilag vagy van, vagy nincs. És egyébként is túl nagy a zaj, nem lehet érteni semmit... Szóval valójában teljesen mindegy, hogy van-e térerő. :)
5/8 Asmodeus válasza:
Van ugyan térerő, de amikor átvált egyik adótoronyról a másikra, akkor gyakran lemegy a térerő 1-re vagy 0-ra így nekem már szakadt meg menet közben a telefonbeszélgetés, de nem mindig.
Minden esetre nem javaslom a metróban a telefonálást :)
6/8 anonim válasza:
Nekem mindig van térerő.
Viszont úúúútálom, hogy felveszem, egy szót se értek, és a másik meg nem képes felfogni, hogy akárhogy ordít, ugyanúgy nem fogom érteni.. :D
7/8 anonim válasza:
Attól függ melyiket szeretnéd használni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!