Miért nem kapcsolódik be az adatforgalom?
Figyelt kérdés
x10 mini telóm van ,és tegnap előtt még normális működött az adatfogalom amikor bekapcsoltam (megjelent a kis "E" jel) ,most pedig nem történik semmi. Nem jelenik meg semmi,és nem is működik.
T-mobilos vagyok,és csak a 0.facebook-ot használom,tehát az sem lehet h túlléptem az adatforgalmat.
Már master reseteltem,szoftvert is újratettem,próbáltam egy csomó mindent,a hozzáférési pontot is megcsináltam többször,de még mindig nem jó. Ott van a pipa h bevan kapcsolva,de mégsincs :S miért lehet? :S
2012. jún. 14. 15:39
1/4 csez válasza:
Domino kártyát használsza készülékben?
Mert ha igen és 15Ft alá ment az egyenleged, akkor nem enged fel a netre
2/4 A kérdező kommentje:
igen, de már fél éve nincs rajta egyenleg, és eddig felengedett
2012. jún. 14. 15:57
3/4 anonim válasza:
Ezt nemrég vezette be a Tré, hogy ingyen FB csak akkor jár, ha van min. 15 Ft az egyenlegeden. Egyébként minek neked mobil, ha fél éve nincs egyenleged, és így nem tudod a telefont telefonálásra használni?
4/4 A kérdező kommentje:
Hogy engem el tudjanak érni.
2012. jún. 14. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!