Tudnátok ajánlani egy Android 4. 0-lás telefont 4. 0" és nagyobb kijelzővel?
Mi nem biztató? Azért azóta már eltelt két év! Nekem egy Xperia PRO-m van, amiben 512MB a RAM, ICS van rajta s kb. ebből 210-260 mega szabad.
Egyébként meg eddig mindennek mondanám az ICS-t csak jónak nem, lomhább lett tőle a menüben való navigáció, ma pl. ki is kapcsolt magától stb. Persze ez biztos az SE hibája! Semmivel sem érzem többnek! Olyan játékok, programok, amik tökéletesen futottak 2.3-mal, az a 4.0-val vagy "nem válaszol" vagy szimplán működés közben leáll. Tök jó úgy játszani, hogy még mentési pont előtt leáll a játék, így legalább jó sokáig tart egy végigjátszás. 3.7" és 4" között nincs egy centi különbség, persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem tudod átváltani emberi mértékegységre az adott két méretet, csak azért mondom, mert lehet nem is gondoltál bele, hogy elenyésző a különbség.
Ja bocs, L5, én csak annyit néztem, hogy optimus. Mindegy, a lényeg az, hogy nem tudom miként jött össze az LG-nek az, hogy 50 mega maradjon készenlétben.
Nem ismerem az SE múltját, így nem tudom megcáfolni azt, amit állítasz, de tény, hogy a telefon a 2.3-mal összeszedett, letisztult, dinamikus telefon volt. Egyszer sem fordult elő lassulás, kései reagálás stb.
Félre ne érts, én még véletlenül sem akarnám ajánlani neked az SE-t, magáról az ICS-ről akartam elmondani a véleményemet, s nem csak az SE tulajok panaszkodnak rá!
HTC One X
A legjobb!
CPU sebesség
1,5 GHz, négymagos NVidia Tegra 3 processzor
Operációs rendszer
Android™ 4.0.3 és HTC Sense™ 4
Memória1
Teljes tárhely: 32 GB
RAM: 1 GB
Hálózat2
HSPA/WCDMA:
Európa/Ázsia: 850/900/1900//2100 MHz
GSM/GPRS/EDGE:
850/900/1800/1900 MHz
Érzékelők
Gyro-érzékelő
G-érzékelő
Digitális iránytű
Közelség-érzékelő
Környezetifény-érzékelő
Csatlakozás
3,5 mm sztereó audió jack
NFC
Bluetooth bekapcsolt aptX™-szel (Bluetooth 4.0)
Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n
A DLNA segítségével vezeték nélkül lejátszhatod a telefonon rögzített tartalmakat az arra alkalmas TV-n vagy a számítógépen
Mikro-USB 2.0 (5 tűs) port mobil nagy felbontású videó kapcsolattal (MHL) USB vagy HDMI csatlakozáshoz (HDMI csatlakozáshoz speciális kábel szükséges).
Kamera HTC ImageSense™-szel
8 megapixeles kamera, automata fókusz, intelligens LED vaku és BSI szenzor (rossz fényviszonyok között jobb felvétel)
F2.0 apertúra és 28 mm-es lencse
1080p HD videó felvétel
1,3 megapixeles elülső kamera (720p videochathez)
Külön chip a fényképezéshez
Fényképezz, miközben HD-videót készítesz
Folyamatos exponálás üzemmódban több pillanatfelvételt készít
Az automata vaku működését a tárgytól való távolság határozza meg
A videostabilizáló funkció kiküszöböli a zavaró beremegést
Kiváló minőségű lassított videofelvétel és lejátszás
Hangkiemelés
Beats Audio™
Multimédia
Támogatott audioformátumok:
Lejátszás:
.aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav, .wma (Windows Media Audio 9)
Felvétel: .amr
Támogatott videoformátumok:
Lejátszás: .3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP és MP3)
Felvétel: .mp4
Akku
Teljesítmény: 1800 mAh
Az Xperia 512 ramjáról csak annyit, hogy ok hogy 512 MB de ha felraksz mondjuk 20 progit a marketről és használsz ebből 10 akkor bizony kifekteti, akármilyen bivaly ramról is legyen szó, 512 nem elég. Az EVO 3D-ről meg csak annyit, hogy az jó, de a 3D az kicsit parasztvakítás feeling.
Higyj nekem, 4 magos Tegra 3 proci, +1GB ram és nincs probléma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!