Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem, Samsung...

Melyiket vegyem, Samsung S5230 vagy LG KP500?

Figyelt kérdés

Melyik gyorsabb, melyiknek jobb az érintőképernyő érzékelése, hol megbízhatóbb a szoftver?

A mobilt videónézésre, játszásra, zenehallgatásra, telefonálásra, üzenetírásra, szeretném használni!

2009. júl. 4. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Lgkp500 van, tesómnak Samsung s5230. Azt mondják hogy a samsung az általában jobb, de én végülis azért döntöttem az Lg mellett mert ahhoz volt pálca és azzal pontosabban lehet írányítani mint kézzel és nem lesz maszatos a képernyője. És szerintem így utólag az Lg menüje az jobban néz ki :)
2009. júl. 5. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló talán jobban tudja, mert mindkettőt tapasztalta. Nekem a Samsung van és rengeteg oldalon olvastam, hogy az a jobb. Szinte sehol nem a Nokiát. Amúgy ehhez is lehet kapni pálcát. :)
2009. júl. 7. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Hoppá. előző vagyok és elírtam. Nem nokiát akartam, hanem LG-T!
2009. júl. 8. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy melyik KP500-asra gondolsz. A Cookie-ra vagy a Cooky-ra.Ha az előbbire akkor az S5230-ast ajánlom, mert a Samsung megbízhatóbb és jobb (elnézést kérek az LG pártiaktól). Ha a Cooky-ra gondolsz, akkor abban az árkategóriában már egy nokia 5800-át vagy egy IPhone-t ajánlok. Vagy az olcsóbb Samsung S5600 ami augusztusban lesz kapható Magyarországon, de az ára még bizonytalan, de angliában 135Ł-os áron elérhető. A Cooky a Cookie felturbózott változata ennyivel jobb a Cookie-tól: 3g T-DMB HDSPA és S-kezelőfelület (szinte ezeket tudja a Samsung S5600 és jóval olcsóbb áron).

Összegezve a Samsung mobilok elég jók! Az S5230-at ajánlom, de, ha több pénzt rászánsz a telefonra a 3g-s Samsung S5600-t vagy a nokia 5800-t ajánlom, de az S5230 minden itt felsorolt igényedet ki tudja elégíteni (és 48000 Ft-ért elég jó telefon).

Egyetlen hátránya lehet, ez pedig a ceruza, de küön lehet hozzá venni 300 Ft-os áron!

Ha bármi kérdésed lenne írj!

2009. júl. 14. 13:54
 5/9 anonim válasza:
100%
Én most vettem samsung s5230-at. Minden teljesen király benne, azt leszámítva hogy nem lehet rá java programokat tenni mert a vodafone által forgalmazott készülékeken még egy régebbi szoftver vagy mi van és nem ismeri se a jar se a jad file okat és nem engedi telepíteni, és csak szoftverfrissítéssel oldható meg ami garanciavesztést von maga után. A pannonos készülékek viszont elfogadják a jad kiterjesztésű file okat. Ha meg kártyafüggetlenül veszed akkor te is frissítheted. Amúgy teljesen jó, csak nincs hozzá cerka
2009. júl. 15. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Kösz, végülis azért vagyok, most az LG mellet, mert arra a játékokat könnyebben lehet rápakolni... (de az LG-n nem lehet témázgatni:( )
2009. júl. 15. 16:33
 7/9 A kérdező kommentje:

olvastam hogy a vodás samsungra is lehet valahogy játékokat rakni, feltörés nélkül, adatkábellel úgy hogy a gari is megmarad!!

HA vki ismeri ezt a módszert lécci írja le!

Előre kösz!

2009. júl. 18. 08:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Megvettem az LG-t és nem bántam meg! sokkal jobb mint gondoltam!
2009. júl. 25. 11:48
 9/9 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm mindenkinek!
2009. júl. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!