Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Se liwe with walkman 4. 0.4...

Se liwe with walkman 4. 0.4 rootolása (többi lent)!?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy se lww-m 4.0.4-es androiddal és hogy lehet felrakni erre a rootot? ennyi lenne a kérdés! am a rom amit fel akarok rakni! ha segítene valaki megköszönném főleg a root megtartása a romok felrakása közben!

előre is köszi

a rom: [link]

2012. jún. 13. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem jó a hivatalos ICS??:/ http://www.youtube.com/watch?v=h14D1X5LpK0
2012. jún. 13. 21:44
 2/9 A kérdező kommentje:
mert nem tetszik a status barja meg a menüje se :D
2012. jún. 14. 06:03
 3/9 eznemletezik válasza:

Hello!

Ugy lehet megoldani ha 4.0.4 es ics van fent, hogy eloszor felrakod a 4.0.3as kernelt. utanna SuperOneClickel rootolod a telefont, ezutan pedig felflasheled a 4.0.4es kernelt, és lesz root jogod, és recoveryd. Ha csak a statusbar zavar akkor szerintem elegendö ha recyoveryvel felraksz valami egy ehez hasonlo cuccot [link] igy root tudi megmarad.

Rootolas menete: [link]

Itt meg talalsz témákat: [link]

És figyelmesen olvasd el mit hogy kell

2012. jún. 14. 11:43
 4/9 eznemletezik válasza:

bocsi veletlen a temakat az arc-hoz linkeltem

itt az LWW-hez :)

[link]

[link]

2012. jún. 14. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a rom engemis érdekelne. ha sikerül felraknod dobj egy privit képernyőképekkel
2012. jún. 14. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen telefonom van ugyan azze az ice cream sandwich-el csak az a baj hogy szaggatnak a játékok!

Ha rootolom nem fognak szazggatni?

2012. jún. 15. 13:47
 7/9 A kérdező kommentje:

nem tom!

nekem se sikerül a root!:S

2012. jún. 15. 15:08
 8/9 eznemletezik válasza:

Nekem a leirtak alapjan sikerult rootolni a telefonomat. (Arc S)

Attol hogy rootolod a telefonod még ugyanugy fognak szaggatni a jatekok. Azert szaggatnak a jatekok mert még nem optimalizalták oket ICS-re. ez a játék fejlesztőjének lenne a dolga.

2012. jún. 15. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
De valamikor le fogják optimalizálni őket?
2012. jún. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!