Se liwe with walkman 4. 0.4 rootolása (többi lent)!?
Sziasztok van egy se lww-m 4.0.4-es androiddal és hogy lehet felrakni erre a rootot? ennyi lenne a kérdés! am a rom amit fel akarok rakni! ha segítene valaki megköszönném főleg a root megtartása a romok felrakása közben!
előre is köszi
a rom: [link]
Hello!
Ugy lehet megoldani ha 4.0.4 es ics van fent, hogy eloszor felrakod a 4.0.3as kernelt. utanna SuperOneClickel rootolod a telefont, ezutan pedig felflasheled a 4.0.4es kernelt, és lesz root jogod, és recoveryd. Ha csak a statusbar zavar akkor szerintem elegendö ha recyoveryvel felraksz valami egy ehez hasonlo cuccot [link] igy root tudi megmarad.
Rootolas menete: [link]
Itt meg talalsz témákat: [link]
És figyelmesen olvasd el mit hogy kell
nekem is ilyen telefonom van ugyan azze az ice cream sandwich-el csak az a baj hogy szaggatnak a játékok!
Ha rootolom nem fognak szazggatni?
nem tom!
nekem se sikerül a root!:S
Nekem a leirtak alapjan sikerult rootolni a telefonomat. (Arc S)
Attol hogy rootolod a telefonod még ugyanugy fognak szaggatni a jatekok. Azert szaggatnak a jatekok mert még nem optimalizalták oket ICS-re. ez a játék fejlesztőjének lenne a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!