Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek számítógépet vagy...

Gamer001 kérdése:

Szerintetek számítógépet vagy mobiltelefont vegyek?

Figyelt kérdés
Most szeretnék új gépet venni kb 160.000-ért de láttam jó okostelefonokat is kb 100.000-ért. Szerintetek meiket vegyem meg?(most ment tönkre a telóm és a gépem is egy ien kőkörszeki vmi)

2012. jún. 13. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Melyiket használod többszőr?
2012. jún. 13. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
A telefonra kb. 1 hét után ráunsz és annyi, számítógéppel azért még mindig több mindent tudsz csinálni. De ez az én véleményem. :)
2012. jún. 13. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Viszont a telefonnal nem csak játszani szoktak.Mert például a géped nem tudod hordozni a zsebedbe és ha egy jó képet szeretnél készíteni...Vagy fel szeretnél hívni valakit, meg persze netezni is lehet vele, ha mondjuk nem vagy gép közelben de van wifi v mobilnet...
2012. jún. 13. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
De a gépet se lehet helyettesíteni, a lényeg hogy nem lehet a kettő közül választani, mindkettővel lehet olyat csinálni amit a másikkal nem, tehát a kettő nem egy kategória.
2012. jún. 13. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Én vennék egy leptopot,120 ezerért már frankót adnak,meg ha már nagyon rosz a telóm,vagy nincs,akkor vennék egy telót is,mondjuk olyan 10,15 ezerért,és akkor mindkettőm lenne.És ha nagyon áhítoznék okos telefonra,gyűjtenék a pénzemhez,és megvenném az okos telefont is.
2012. jún. 14. 15:06
 6/6 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek aki irt!
2012. jún. 14. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!