SE Live-osok ICS-el kapcsolatban pár kérdés? (Lent)
Lenne pár kérdésem a rommal kapcsolatban.
Szóval a négy sarkos elrendezés megmarad?
Az ICS-el lehet, hogy pár játék nem volt kompatibilis 2.3.4-el de ezzel igen?
És gyorsabb mint volt?
A telefon tetején lévő led is működik zenehallgatás közben?
Egyéb észrevételek is érdekelnek!
Válaszokat előre is köszönöm. :)
Ezekre én is kiváncsi lennék, de mivel a LED a tetején hardveres, ezért az a kerneltől függ, nem az OP. verziójától.
OFF Amikor zenét hallgatsz, és bekapcsolod a LED-t, neked minden hangerőszintnél ugyanúgy megy? Mert nekem pl. ha minimumon, vagy maximumon van (illetve ahhoz közel) akkor csak folyamatosan világít, de nem villog. Neked müködik rendesen?
A négysarkos tuti megmarad.
Ami a GB-vel(2.3) kompatibilis volt az az ICS-el is az lesz!
A gyorsaság az majd kiderül ha frissited.
A villogó ledtől elkezdve minden benne lesz ami a GB-ben is most benne van
Hello!
Tegnap frissítettem be ICS-re a Live-omat. A tapasztalat keserédes.
Válaszok a kérdéseidre.
1. Igen, marad a négy sarkos elrendezés
2. Hogy kompatibilis-e, az függ a játéktól.
3. Nem mondanám, hogy gyorsabb.
4. Igen, működik a LED, a Walkman lejátszónál ugyanúgy. Hozzáteszem, én a PlyaerPro-t használom, mert elég szégyenteljes, hogy egy ilyen kis gagyi lejátszót tesznek egy állítólagos zene telefonba. De ez csak saját vélemény. :)
Egyéb észrevételek.
- Nemhogy gyorsabb lenne, nekem időnként még lassabb is, mint a GB volt. Apróbb hibái vannak.
- pl. szöveg szerkesztésénél a Küldés gomb, most már a képernyő felét elfoglalja, és így kisebb területen látod az éppen íródó szöveget.
- Megerősítéseknél fel lettek cserélve az OK és mégse gombok. Ehhez hozzá kell szokni.
- Az asztali időjárás alkalmazás widget nekem rendszeresen lefagy.
- Időnként borzalmasan lassan nyit meg dolgokat, máskor meg száguld sebesen. Pedig nem eszik semmi sem több memóriát vagy procit.
- Akadtak gondjaim játékoknál is. Példának okáért:
1. Spirit nevű játéknál most már nem érzékeli a szenzort, hogy elfordítottam a telefont vízszintesre.
2. Oscura nevű játékkal el sem tudok indulni, mert nem érzékeli a tapintásomat, hiába taperolom a képernyőt.
Önmagában szép és dizájnos lett a telefon, néhány beépített élő háttérrel bővítve, na meg persze az animált képernyőforgatás is tetszetős. De ez édeskevés. Ezenfelül nem vagyok vele megelégedve. Tele van hibákkal, bugokkal. Vagy valamit nagyon benéztek Sony-ék, vagy csak egyszerűen összecsapták az átírást, hogy 'Nesze, itt van nektek is az ICS'.
Én nagyon remélem, hogy mielőbb orvosolják ezeket a hibákat, és kiadnak egy normális, bug mentes verziót.
Hát - röviden - ez lenne a véleményem. Remélem tudtam segíteni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!