A Samsung Galaxy Mini az rossz telefon?
Figyelt kérdés
Eredetileg Live-ot akartam, de az 45.000 (és nem 36 ahogy írni szokták) és mondta a csaj a Galaxyt de nekem az nem nagyon jö be, viszont ha 16-tól 26 éves korig veszek akkor megkapom 25.000-ért.
Nagyon szar képeket csinál? Mert én azt hallottam, hogy elég sokan szidják ezt a telefont (nem csak képek miatt).
Szerintetek?
15/L
2012. jún. 12. 11:16
1/8 anonim válasza:
igen, lányomnak az van és szidja.
2/8 anonim válasza:
De párom nem szidja a siemens A50-esét.
3/8 anonim válasza:
Játéktelefonnak elmegy, fészbúkra, hívásra, sms-re megfelel, és nem hinném, hogy több mindenre használnád. Egyébként tényleg szar, ha az ember valami komolyabbat akar kihozni belőle, ezesetben viszont olcsó modellek fel sem merülnének, a mini meg főleg nem...
4/8 anonim válasza:
Nagyon rossz. A Live pedig még mindig 35.991 ft: [link]
5/8 anonim válasza:
Ha nem akarod komolyabb célra használni, akkor se vegyél ilyen szemetet, ha a Live drága, vegyél 25-ért Huawei Y200-at.
6/8 anonim válasza:
Igen.
Nagyon rossz telefon.
A többit már Jolinar elmondta.
7/8 anonim válasza:
Ilyen embereket baszus nem mindegy hogy most milyen az a szar telefon az a lényeg hogy menyen tudj rajta telefonálni azt cső nemtom minek kel ilyen olyan telefont venni am meg arra a kettőre jó a mini !
8/8 anonim válasza:
előző vagyok ezt nem ide akartam irni bocsi :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!