Szerintetek még ér ennyi a telóm, adnának érte ennyit a használt boltban? (FELPONTOZLAK)
Ennyit biztos nem fogsz kapni egy használtosnál se. Nem fogják megvenni annyiért amennyirért jó esetben tovább tudják adni. Kell a haszon. Szerintem olyan 5-6ezer körül biztos megvennék.
Ha ennyiért akarod eladni akkor inkább tedd fel a netre. Valakit tuti találsz aki megveszi.
A neten hirdesd hátha valami mazochista megszállott megveszi.
Használt üzletben esélytelen. Mármint az hogy kapj pár ezrest érte, mert a boltnak haszonnal kellene elpasszolni.
Gondold el, hogy tíz fölött kellene kirakniuk egy olyan dolgot ami senkinek sem kell.
Üzletben garanciával nem megy el már 7-8 ezerért.
Tavaly ilyenkor az egyik ismerősöm 12 000-ért adta el a telefonját, s az még szerintem ilyen állapotban sem volt, ahogy te azt leírtad.
Szerintem 10-ért nem veszik meg, de nézd meg a neten, hogy más mennyiért árulja, és tedd ki te is olyan áron, hogy biztosan akadjon rá vevő.
Volt egy mínusz huszár, aki frankón lepontozott mindenkit.Semmi gond, én meg visszapontozom. :D
Egyébként kérdező, az jó ötlet, ha megtartod, vész telefonnak még jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!