Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tud az Android és mit az...

Mit tud az Android és mit az I-phone?

Figyelt kérdés
Milyet érdemes venni?
2012. jún. 10. 14:44
 1/9 anonim válasza:
nekem Androidosom van :) és szerintem az Androidot sokkal jobban testre lehet szabni mint az Iphonet!!!
2012. jún. 10. 14:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, de melyikkel mit lehet csinálni, mire használható, a telefonáláson kívül?
2012. jún. 10. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Internet, filmnézés, hírek, zenehallgatás, játék, kommunikáció (skype, chat, stb), és rengeteg különböző programot telepíthetsz (több százezer van) mindkettőre.

Más operácios rendszer, de tulajdonképpen mindkettő hasonlóra használható.

Mennyi pénzed van, és mire szeretnéd használni?

2012. jún. 10. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Az android egy mobil oprendszer, az iphone pedig egy telefon. Ne keverjük.

EGyébként http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

itt válaszltunk páran erre valamelyik nap, én a 8-as(hosszú) válaszoló vagyok, olvasgass.

2012. jún. 11. 08:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Telefonálni, fényképezni, zenét hallgatni, esetleg e-könyveket olvasni, szótár is jó lenne, ha lenne benne...

És persze internetezni, meg skypera, de gondolom ahhoz internet előfizetés is kell.

A játék nem érdekel egyáltalán.

Milyen telót válasszak szerintetek?

2012. jún. 15. 19:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Meg a GPS-t is ki tudnám használni.
2012. jún. 15. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Galaxy S3. Internethez kell persze mobilnet előfizetés, de a vezeték nélküli internetet(wifi) is tudod fogni a telefonokkal ahol van, az meg ingyenes.
2012. jún. 15. 19:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm. Esetleg valami olcsóbb, mondjuk 50.000 forintig, új előfizetés és részletek nélkül?
2012. jún. 15. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen árban maximum használt iphonet találsz ami jó, az olcsó telefonokat nem nagyon ismerem.
2012. jún. 16. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!