Sony Ericsson Xperia X8-on hogyan tudnám átállítani, hogy a memóriakártyára mentse a Marketról letöltött alkalmazásokat, és ne a telefon memóriájára?
Szia!
Gyári 2.1-es rommal nem lehet sd-re menteni. Erre van olyan lehetőség, amit az előbbi hozzászóló említett (app2sd, stb). Ennek az a lényege, hogy az sd kártyán létrehozol plusz egy olyan részt (particionálod), amire tudsz telepíteni marketről. De azt a területet nem fogja mutatni a teló, csak mivel te csináltad, tudod, majd hogy ott lesz.
Egyszerűbb megoldás, ha felraksz egy újabb romot. Abban ez a lehetőség alapból benne van, plusz kétujjas nagyítás, és egyéb javítások is. Ráadásul szerintem egyszerűbb romot cserélni, mint app2sd-t használni. Írd be googleba, hogy x8 rom csere, vagy hasonlót, vannak oldalak, ahol teljesen részletesen le van írva. Én is már többeknek leírtam, de sajnos a végén mindenki elfelejtette megköszönni, amikor már kész volt (kivéve egyet), így ezzel nem fáradozom többé. Sok helyen le van írva, googleban megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!