Iphone 4S-re zenét tenni/tölteni csak az iTunes-ből lehet és fizetősen?
A közeljövőben tervezek vásárolni egy 4S-t. A teló maga nagyon bejön, ne is szidjátok, vagy legalábbis ne itt szidjátok, felesleges. :D
Úgy tudom, h elég zárt a rendszere és nem lehet olyan könnyen dolgokat tenni rá, mint egy androidos kütyüre. A trémobilnál akarom megvenni és nem akarom jailbrake-elni vagy mi az, ja amúgy nem is tudom, h ezt lehet-e vagy csak a korábbiakat.
Megköszönném a segítőkész válaszokat!
Nem csak az I tunesból lehet de az a legegyszerűbb megoldás.
Viszont a gépeden lévő zenéket be tudod pakolni az itunes ba és onnan a telefonra.
Az hogy zárt a rendszer sajnos igaz.
Oké köszi. :)
A környezetemben senkinek nincs iPhone és nem azért kell nekem az, mert senkinek nincs. Rég vágyom már egyre, és most végre megengedhetem magamnak, ennyi. :)
Zárt rendszer vagyis iPhone csak iPhone-nal tud fájlt cserélni, stb?
iPhone csak és kizárólag pc-vel vagy mac-el tud fájlt cserélni. Más telefonról, stb. képeket, zenéket, videókat csak mms-ben vagy e-mailben tudsz küldeni iPhone-ra. Ugyanígy működik fordítva is.
/3 éve boldog iPhone használó (iPhone 3gs, 4 és most 4s)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!