Vodafone számla 103 ezer?
sziasztok!tegnap kijött páromnak 103 ezer ft os vodafone számla amiből 95 ezer gprs wap!!!5.22-6.15 ig 32xcsatlakozott és 95 ezer ft lett
79800 kb forgalom volt
és a telefonközpontos azt mondta, hogy 10mb 12 ft
így ez lehetséges???kicsit azért ez durva nem??én még nem fogtam fel, hogy kerülhet ennyibe...
kifizetni persze nem fogjuk tudni
Ajajj mindenképpen menj be személyesen a Vodafonehoz ne a telefonos központot kérdezd.
Sajnos előfordulhat,hogy a férjed telefonja véletlen benyomódás miatt fellép a netre, de ezt le tudják neked tiltani a voda boltban. Az öcsémé is ezt csinálta és az én telóm is próbált már fellépni, de felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot és letiltottam a netet.
Szerintem a számlát akkor is ki kell majd fizetnetek legfeljebb részletfizetést fognak engedélyezni.
Azért ez durva...
Nekem akkor szedett le a telefonomról 3000 Ft-ot amikor először kötöttem be a gépembe hogy "kipróbáljam" az internetet. Kb fél óráig tartott a 3000 Ft.
De hát ez a számla ennek sokszorosa. :O
Menj be a Vodához, ott tudsz érdeklődni.
Fúúú, ne is mondd. Másfél hónapja gondoltak egyet, és felemelték tízszeresére a GPRS wap díját, most én is parázok, hogy mekkora számlát fognak kidobni. De már folyamatban van számhordozásom. A q.rva anyjukat a motskos rohadeekoknak, hogy nyomorult sms-r erről nem tudnak küldeni, de minden buzee reklámot kiküldenek.
www.homar.hu
ha jól emlékszem, nemrégiben volt egy ilyen eset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!