Szerintetek megéri a Samsung Galaxy Mini s5570?
Ma már nem éri meg.
Huawei y200 vagy sony live
Soha nem is erte meg.
Nagyon nem jo.
Elavult es gyenge.
Vegyel live-ot.
Ez live, olyan mint a teszkós fila táska, minden második ember kezében az van.
30.000-ért igen, megéri!
Talán, mert nem hülyék az emberek..
Legalábbis rajtad kívül aki egy elavult telót akar látni minden ember kezében...
Lehet, ha nem volna még 25-ért is jobb, lásd huawei y200.
de nem tudom mi a gondod a live-al azon kívül, hogy népszerű? Mondjuk nem véletlenül az, de te inkább egy ahhoz képest jóval elavultabb telót látnál minden második embernél. Hát grat...
"Ez live, olyan mint a teszkós fila táska, minden második ember kezében az van."
ahogy már írták előttem, nem hülyék az emberek. 1-2 kivételtől eltekintve...
Szerintem még most is megéri, bár én már 1 éve vettem meg.
Hátrányának talán csak a kamerát és a processzort tekintem, minden más jó. Még hardveres gyorsítás is van benne, pedig az alsó-közép árkategória között ritkák az ilyen telefonok.
Hardveres gyorsítás a galaxy mini-ben ugyan nincs.
Azt csak az armv7 procik tudják, mint ami a huawei-ben is van...
Ha meg a gpu-ra gondolsz az meg alap volt már 2 êve is, volt még a 2010-es se x10 mini-ben is ugyanilyen adreno 200, a se live-ban pedig 36-ért 1 ghz armv7 proci mellé adreno 205 van.
Nem tudom egyesek mit êlveznek azon, hogy orrba-szájba fényezik ezt a xart így 2012 közepên is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!