Új SIM kártya probléma? (telenor)
Figyelt kérdés
Vettem ma egy SIM kártyát, mert a régi sajnos rongálódott. A boltban az eladó azt mondta, gyakorlatilag már aktiválva van a kártya, viszont itthon betettem a telefonomba és azt írja ki, a kártya regisztrációja sikertelen. Rámentem a kézi hálózat keresésre, ott kijött a telenor, mint opció, de mikor rámentem, azt írta ki, hogy automatikus elutasítás.
Ez miért van? Így sajnos senkinek nem tudok telefonálni, csak vészhívást kezdeményezhetek. 1220-at sem tudom felhívni, se senkit, a boltba viszont már nem tudtam visszamenni, mert nem sokkal zárás előtt vettem a kártyát.
Gondoltam megkérdezem itt, hátha tud valaki segíteni.
2012. jún. 8. 21:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!