Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung omnia i900 jó telefon?

A Samsung omnia i900 jó telefon?

Figyelt kérdés
mi az ami hátrány ebben a telefonban? sokmindent nemtudok a telefonról :s lehet háttérképet kitenni? hogy szól rajta a zene? mitől jobb mint más telefon?
2009. júl. 2. 22:07
 1/9 anonim válasza:

Szia!

Király telefon lenne, ha nem lenne gond a töltésével ugyanis annyira labilisan csinálták meg h 1 hónap után kilazult az alaplap és senki nem vállalt érte garanciát mert h azt akarták bizonygatni h a mi hibánkból történt, a lényeg előfizetünk 100.ezerért egy általunk csúcs szupernek hit telcsire és vége az lett h kifizetünk egy vagyont és nem lehet használni értéktelen szar.:( eladni nem tudod mert a használ boltosok azt mondják h nagyon sok széria hibás ebből a tipusból így nekik nem kell se menyiért. Szóval ha lehetne én inkább lebeszélnélek és inkább vegyél Nokia N 95-öt százszor megbizhatóbb készülék, vagy bármi mást csak ezt ne!

üdv.k

2009. júl. 2. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez egy Windows Mobile-t használó telefon szóval tudásban valahol a symbian és a windows közé tehető :| Egyébként én inkább egy jó Nokiát ajánlok (5800), ezzel jobban jársz szvsz
2009. júl. 2. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Haverom tesójának van egy 8GB-s omniája és marha jó kis teló. Van benne minden, tudásban a windowsos PDA-k jobbak mint bármi más, van benne gps amivel navigálhatsz, egy jó nagy érintőkijelző amint filmet nézhetsz szép nagy felbontásban, wi-fi, hogy bárhol tudj netezni meg egy kamera ami mondjuk nem a legjobb de van benne. Az egyetlen hibája szerintem az, hogy belefért volna egy billentyűzet is még mint pl. a HTC tuch PRO-nál
2009. júl. 3. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezekhez nemfeltétlen kell egy omnia... a windowsos telók főleg azért jó mert rengeteg cuccot feltudsz rá telepíteni. Az én N78omon is van pl GPS, wifi meg stb
2009. júl. 3. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem Ilyenem van, ergo én pofázhatok. :D

Nem érdemes, mert tényleg az aksija retek, kb minden este töltöm.

Emellett néha szeret lefagyni, és vannak dolgok, amiket magam sem értek hogy miért-hogyan csinál, de ő csinálja.

Amennyire jó lehetett volna, ha több időt forditanak rá, kb annyira szar.

Nos, remélem segítettem.

xoxo

Manu

2009. júl. 11. 06:15
 6/9 anonim ***** válasza:

K. fölöttem író!

Cseréld le a gyári romot! Omniám van, 1 napot bírt az aksi, nehézkes volt az érintőkijelző. Tettem rá egyedit, 3 napot bír az aksi, Win 6.5, nincs fagyás, nincs melegedés, jó a kijelző. Olvasgass a pda fan club-on! Otthon elvégezhető.

2010. jan. 31. 20:26
 7/9 A kérdező kommentje:
mégis megvettem, szreintem nagyon jó telefon, és nekem semmi problémám nincs vele :) nagyon szeretem mert sokat segít a tanulásban és sokat tudok netezni is mert sok portot fog a wifije :) egy idő után tény hogy voltak vele gondok, dehát nemcsoda mert olyan mint egy gép így ezen is megtelepszenek a vírusok, elég volt újra rakni és azóta nincs vele gondom
2010. jan. 31. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
(A fölötted lévő vagyok) Nem feltétlenül kell ehhez vírus..egyszerűen a tény, hogy windowsos:D Le tud fagyni, be tud lassulni (bár főzött rommal csak nagyon ritkán). Aki nem szereti, az ne vegyen ilyet;)
2010. febr. 1. 19:43
 9/9 frenki1 válasza:
van egy ilyenem kb 1hete vettem bele új érintőt,és kijelzőt amit ki is cseréltem. Így szeretném eladni!mennyit adnak szerintetek érte így?
2013. jún. 5. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!