Megéri iPhone 4 16 GB cserélni Galaxy SII-re?
Figyelt kérdés
Használtat használtra, a samsung garis. Unom már kicsit az ájfont, évek óta ez van, de nem tudom megéri-e a samsung, sok rosszat hallok róla(fagyás stb) szerintetek?2012. jún. 8. 17:17
1/13 A kérdező kommentje:
És esetleg ha igen, akkor miket nézzek meg a telón, honnan tudom hogy jó-e, stb?
2012. jún. 8. 17:18
2/13 anonim válasza:
Galaxy SII-re nem érné meg. Az új Android ICS borzalmas lett, folyton akad tőle a teló. Ha mindenáron cserélni akarsz akkor inkább Sony Xperia S, mindkét telónál jobb.
3/13 A kérdező kommentje:
Xperiára is ICS van/lesz a hírek szerint, akkor most a Sony is akadni fog meg stb?
2012. jún. 8. 17:27
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem hogy akadna, az Xperiákra eddig is jobban volt optimalizálva az Android, de ez persze akkor fog kiderülni ha megjelent már.
5/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Utána olvastam gyorsan és sokan azt írják hogy jobb a Xperia, én eddig nem nagyon hallottam erről a telórol :)
2012. jún. 8. 17:34
7/13 anonim válasza:
elméletbe megérné mert jobb mint az iphone viszont mivel az iphone túl van árazva jóval drágábban tudnád eladni én azt javaslóm inkább htc vagy sony telefont vegyl ha androdios kell.
9/13 anonim válasza:
Jó infókat hallottál, az összes samsung lefagy, potosabban az összes androidos teló lefagy...saajnoss
10/13 anonim válasza:
Ha teheted ne S2-re, iPhone után a kijelzőjét szörnyűnek fogod látni, még ha nagy is. Sony Xperia S, mint már mondták, esetleg HTC One S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!