Milyen telefont vegyek (esetleg márka)? Érintő képernyőset vagy gombosat?
Most lesz majd az első telefonom...ezek az érintő képernyősek hamarabb tönkre mennek? mert talán olyat szeretnék venni s legalább 4-5 évig használni
14/F
na ez nagyban attól függ hogy mire szeretnéd használni. ha szeretsz sokat játszni, meg szereted a sok alklmazást, akkor végyél valami android-os telefont, abból is legalább egy HTC wildfire s szintűt(kb. 30-40 ezer forintért kapsz egy újat, ami teljesítményileg egész jó), ha csak zenehallgatásra kellene akkor egy nokia 5800-át ajánlok(nekem is ez van most és zenében verhetetlen eddig számomra, pozitívuma, hogy 8 gB-os memóriakártyát adnak hozzá gyárilag), ha meg inkább fényképezgetni szoktál akkor a nokia n8-ast tudom a figyelmedbe ajánlani, ha meg esetleg van rá pénzed akkor nézz körül interneten a drágább androidos telfonok között, pl: sony ericsson xperia arc(bár ezek általában nagy kijelzővel készülnek és nem tudom hogy férne el a kezedben)
de minden esetre megjegyezném, az előbb említett összes telefon érintőképernyős, és nem éppen nem a legjobb élmény nekik ha leejtik őket, főleg a drágább modellek, talán ami a legjobban bírja ezek közül az a nokia 5800 lesz
50.000-től semmiképpen sem akarok többet rá áldozni.
Amire használnám:
-telefonálás:D
-zene hallgatás
-játék
-fényképezés ( de nem kell egy HD minőség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!