Sony ericsson live vagy Mini pro?
Meg a Mini Proban ugye ott a Bravia Engine.De zabálja az akksit, mint az állat, így érdemes kikapcsolni.
Egyébként a hardver és a szoftver megegyezik, így jóformán csak a bill. teszi ki az árkülönbséget.
Nekem mini pro-m van, most lesz idén 2 éves, és még tökéletes állapotban van, leszámítva, hogy párszor a földön csattant.
A kamera nagyon jó benne, sokszor hallgatok rajta zenét is, sőt még filmet is néztem rajta, igaz kicsi a képernyője. A billentyűzetet eleinte nem nagyon használtam, inkább most jövök bele, és akkor, ha hosszabb szövegeket akarok írni.
Hát, mit is mondjak még róla... ez az első érintős telóm, de szeretem. Igaz néha úgy vagyok vele, hogy jobb lenne billentyűs, mert ugye a kezem miatt állandóan maszatos lesz a kijelzője. De asszem ezt el lehet viselni.
Hardverben megegyezik a kettő, viszont a live-nak nagyobb a kijelzője, és a hangszórója jobb.
Vedd azt, amelyik jobban tetszik, mert mind a kettő jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!