Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry 8520 curve. Ajánljá...

Blackberry 8520 curve. Ajánljátok?

Figyelt kérdés
Gondolkodom azon, hogy lecseréljem régi telefonomat, de tényleg ez a jó választás?? Ha meg nem kifejezetten javasoljátok, hogy megvegyem, akkor várom az új ötleteket :) . Feltétel, hogy legyen rajta wi-fi. Halottam, hogy a blackberry egyik hátránya, hogy nem tart az aksi. ez igaz?
2012. jún. 7. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A Gemini/Curve 8520 egy buta okostelefon.Kezdve azzal, hogy nincs még 3G antenna sem.Az akksi meg tényleg gyenge benne, bár az átlagnál talán valamivel tovább bírja szuflával.

Ha meg nincs BES/BIS előfizetés, akkor ugrott a push email, ami a BB lényege lenne, az appworld, és minden BB szolgáltatás, tehát ebben az esetben lenne egy BB-d, ami nem az.Ennek az ára szolgáltatónként változik.

Egyébként nem tudom mennyiért nézted ki, de a 8520-as reális ára az ár-érték arányt nézve olyan 20 ezer forint körül lenne újonnan.Minden, amit ezen felül fizetsz, az a szeder logó a telefonon.Főleg, ha nem tervezel Bes/bis előfizetést kötni.

Viszont...egy olcsó androidos telefon már ugyanúgy tudja a push email-t, mint a bb, csak töredék annyi áron, illetve az appworld-ös bb appokkal a gond, hogy többnyire fizetősek, már amit lehet használni normálisan, de minden egyes fizetős bb appra van legalább 10 ingyenes androidos variáció.

Eredetileg a 8520 a BB-k között, az érintős telók Samsung S5230-a.Összecsapot a víz a RIM feje felett, kidobtak egy BB-hez viszonyítottan olcsó telefont, amivel próbálták megerősíteni, vagy megtartani a státuszt, hogy ne csődöljenek be.Viszont a 8520 pocsékra sikerült.

A hátlap azonnal kopik, karcolódik, a plexi meg olyan vékony, hogy könnyen reped és törik.

Ennek tudatában nem éri meg, ha mindenképp BB kell, akkor a 9300 Curve-t nézd, a 8520 nagytesója, 3G-vel, jobb anyaghasználattal, vagy ha nem fontos a BB, akkor nézz egy ilyen árkategóriában lévő androidos telefont, mert jobban jársz vele.

2012. jún. 7. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a hasznos választ!! máshol is kérdeztem, ott a SE live-ot ajánlották, te mit szólsz hozzá??
2012. jún. 7. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szintén csak ajánlani tudom.
2012. jún. 7. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!:)
2012. jún. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!