Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A "Sony Ericsson Live with...

A "Sony Ericsson Live with Walkman" giroszkópos ugye?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 21:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
és hogy lehet egy mappába rendezni őket? van ilyen hogy játékok, vagy nekem kell csinálni, vagy azt hogy?
2012. jún. 7. 15:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kell variálni a dolgokat és magyarázni a giroszkóp és az accelerometer közti külömbségeket.

A lényeg hogy az accelerometert(gyorsulásmérőt) akkor szokták használni mikor a képernyő elfordul és a jáátékokra nem hat, a gyro sensor(giroszkóp) amikor a játékokra is kihat.És hiába próbálod megértetni hogy a gyro sensor is egy fajta accelerometer úgy is mindenki úgy fogja nevezni ahogy neki jólesik.

2012. jún. 7. 23:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem. Még azt szeretném meg tudni, hogy hogy lehet egy mappába rendezni a játékokat? Van ilyen ikon és/vagy mappa "játékok" névvel eredetileg, vagy nekem kell csinálni? És ha igen, akkor azt hol tehetem meg?
2012. jún. 8. 08:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz direktbe sinálni akk. rákötöd a gépre és csinálsz egyet.
2012. jún. 8. 12:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Van benne (nem is akár milyen). ÉS úgy tudsz új mappát tenni, hogy hozzáadás->új mappa,és oda belehúzgálod a dolgokat amik kellenek.
2012. jún. 12. 21:05
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!