11/16 A kérdező kommentje:
és hogy lehet egy mappába rendezni őket? van ilyen hogy játékok, vagy nekem kell csinálni, vagy azt hogy?
2012. jún. 7. 15:34
12/16 anonim válasza:
Nem tudom miért kell variálni a dolgokat és magyarázni a giroszkóp és az accelerometer közti külömbségeket.
A lényeg hogy az accelerometert(gyorsulásmérőt) akkor szokták használni mikor a képernyő elfordul és a jáátékokra nem hat, a gyro sensor(giroszkóp) amikor a játékokra is kihat.És hiába próbálod megértetni hogy a gyro sensor is egy fajta accelerometer úgy is mindenki úgy fogja nevezni ahogy neki jólesik.
13/16 A kérdező kommentje:
Értem. Még azt szeretném meg tudni, hogy hogy lehet egy mappába rendezni a játékokat? Van ilyen ikon és/vagy mappa "játékok" névvel eredetileg, vagy nekem kell csinálni? És ha igen, akkor azt hol tehetem meg?
2012. jún. 8. 08:48
14/16 anonim válasza:
Ha nem tudsz direktbe sinálni akk. rákötöd a gépre és csinálsz egyet.
15/16 anonim válasza:
Van benne (nem is akár milyen). ÉS úgy tudsz új mappát tenni, hogy hozzáadás->új mappa,és oda belehúzgálod a dolgokat amik kellenek.
16/16 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 12. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!