Lumia 800 vagy Xperia P?
Xperia P.
Az 2 magos.
Egyébként szerintem az xperia p helyett xperia s-t vegyél, az ugyan annyiba kerül, és sokkal erősebb, jobban fényképez, és több belső memóriája van.
xperia p
sokkal jobb erősebb szebb
nokiát kerüld
p javára s-sel szemben
1. nekem számít az ár :D
2. túl nagy
3. withe magic szebb
4. minőségibb anyaghasználat
4. wp7-nek kisebb a hardver igénye
mit tud az N9, amit a WP7 nem?
szándékosan kötekedek, ez egy fajta tapasztalat/véleményszerzés, másrészt pedig nekem is egy fajta megerősítés, hogy nem tudtok meggyőzni más telefonról, mert ész érvekkel védem a kiszemelt áldozatot :D
No hát akkor soroljuk:
Előnyei: NFC, előlapi kamera, nagyobb kijelző, gomb nélküli működés tehát teljesen érintés vezérelt a rendszer, testreszabhatóság, adattárolóként is lehet használni, mindenféle hókuszpók nélküli zene/videólejátszás és csengőhangbeállítás, teljeskörűen használható Bluetooth, 1 GB ram, stb.
Hátrányai: Mostoha bánásmódból fakadó kevesebb alkalmazás (azonban a MeeGo közösségnek köszönhetően egyre több fejlesztés van), illetve 1.4 helyett csak 1 GHz processzor.
A Meego halott, senki nem fejleszt rá, még rosszabb, mint a WP7. Előlapi kamerát nem használnám ki, NFC-t szintén. A kijelző és gombok szubjektívek. Hiába testreszabható, a Metro rám van szabva :D A gombok kapacitívek, azokat se nyomni, hanem érinteni kell.
Két oprendszer között ramot és ghz-t ne hasonlíts, főleg itt ne. A Lumia 800 aláz sok 1giga ramos és duálkóros telót. Néztem múltkor az n9-et, belaggolt a névjegyzéknél.
A felhozott érvek mindegyike ottvan a P-ben, akkor miért nem azt ajánlod mindenkéépen? 1gb ram, 2*1ghz, 4 col, whitemagic, előlapi kamera, nfc, meg kitudja mit mondtál még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!