László22 kérdése:
Milyen telefont vásárolnátok?
Figyelt kérdés
Az lenne hozzátok a kérdésem, hogy lenne lehetőségem előfizetésre kihozni 13E forintért egy Samsung Galaxy S Pluszt vásárolni, de valamennyire utána néztem és sokan azt mondtátok hogy nem érdemes azt venni, ezért kérdezem meg tőletek hogy melyiket ajánlanátok, nem tudom olvastam valahol hogy annál még az Alcatelt is jobbnak találjátok, ezért ajánljatok már nekem légy szíves egy jó telefont amire le tudnám a mostani cserélni. Várom a válaszotokat.
És csak normálisan kérem, ne Troll-kodjatok. Köszi
2012. jún. 5. 15:20
11/13 anonim válasza:
Érdemes. Ugyanazok az alkalmazások vannak az összes telefonra. Megbízhatóság tekintetében pedig a Samsungon kívül mind jó.
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben megvettem, köszi a tanácsokat :)
2012. jún. 7. 08:52
13/13 anonim válasza:
Az aclatel szarabb mind volt belül karcos kijelzővel kaptam a ragsztas engedte el es roszog ropog az előlapi keret kinai szar pocsék összeszereléssel rám akkarták fogni h hozzá lett nyúlva :D meg azzal védekeztek h ez alcatel newm, iphon pff :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD yeah buddy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!