Hol tudnék egy megadott telefonra kompatibilis játékokat letölteni? Ami biztosan kompatibilis egy adott telefonra?
Figyelt kérdés
Egy Samsung Galaxy Mini-re szeretnék tényleg kompatibilis játékokat szerezni.2012. jún. 5. 14:19
2/10 A kérdező kommentje:
És más oldalon esetleg nincs?Mert itt elég sok a jobb játékok közül a fizetős.
2012. jún. 5. 14:32
3/10 anonim válasza:
Ott, ahol linkeltem, biztos nem találhattál egyetlen fizetőst sem, mert azok az ingyenesek...
4/10 A kérdező kommentje:
Nem jól fogalmaztam.Az ingyenesek közt elég sok a Lite,vagyis a demo játék,ami nem a teljes.Nekem olyanok kellenének amik nagyobb játékok,kompatibilis Galaxy Mini-re és teljes játékok,nem demo-k
2012. jún. 5. 14:45
5/10 anonim válasza:
Nagyobb játékok nem fognak menni rajta, mert gyenge hardveresen.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem Shift,Fifa 12-re gondoltam.Hanem ami nem olyan a grafikája mint a marionak,hanem a grafija is aránylag jó,és élvezhető a játék
2012. jún. 5. 15:15
7/10 anonim válasza:
Jó grafika=Akadás,lagg
A jó grafikájú játékokat nem fogja vinni mivel egy nagy f*s az egész telefon meg maga a hardver is ami igen elavult.
Kész csoda hogy még árulják a szolgáltatók meg a TV-ben is hirdetik őket.
8/10 anonim válasza:
nekem van rajta fifa 12, lagg nélkül, úgyhogy nem tudom miről beszéltek.
9/10 anonim válasza:
Tölts fel egy videót YouTube-ra róla. Arra kiváncsi vagyok!
10/10 A kérdező kommentje:
Én sem tudom miről beszélnek sokan...látszik nem volt még ilyen telefonjuk.Minden "nagymenő aki ért a telefonokhoz" aztmondta hogy a PES12 biztos,hogy nem megy rajta és lagg mentesen szépen fut...
2012. jún. 5. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!