Szerintetek jó lenne egy átlag felhasználásra ez a telefon? Még egy kérdés ez telefon vagy pedig tablet ha telefon akkor ezt vagy a másikat kérjem?
Az átlag felhasználást pedig úgy értettem hogy nem mindennap játszani csak unalmas órákban percekben De ebben az árban (50000-60000 Ft) ha tudtok jobb telefont is ami kártyafüggetlen linkejétek be kérlek Előre is köszönöm ! :)
Ez a link az első kérdésé :
Ez pedig a másiké :
Mind a ketto telefon.
A Galaxy ace-rol feledkezz meg, mert egy tularazott elavult vacak, a galaxy player helyett vegyel xperia rayt, vagy neot.
Átlag felhasználásra az Ace is megteszi, de előbb vagy utóbb valami miatt úgyis rájössz, hogy valami komolyabbatt kellett volna venni. Ezért én azt mondom, hogy ha már hasonló áron vannak a Sony Ericsson tavalyi telefonjai még függetlenül is, inkább azt:
A másik eszközre meg az van írva, hogy tab. De ekkora kijelzővel én nem nevezném tabnak. Inkább egy androidos médialejátszó, mint Apple-nél az ipod.
Amíg a táblagépek el nem érik azt a szintet, amin ma egy asztali számítógép van, addig nem veszek olyat. Tablet mellett az az egy érv szól, hogy utazás közbe kényelmesebb rajta filmezni de semmi több ezenkívül gyorsabban el is lopják tőled. A filmezésen kívül semmi értelme. Amint lejár az újdonság varázslata onnantól csak porfogónak jó. Nem tudok elképzelni olyan embert aki nap mint nap használja és nem unja meg.
És ebben az árkategóriában felejtsd el a Samsungot. Ahogy felettem írják Ray vagy Neo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!