Visszanyerhetők az adatok?
Figyelt kérdés
Nokia C3 mobilom van, 1,5 éves.
Próbáltam rajta netezni, amikor egyszer csak lefagyott, majd elsötétült a képernyő. Nagy nehezen sikerült visszakapcsolnom, viszont meglepetésemre visszaállt minden az alap gyári beállításokra.
És eltűnt a telefonban tárolt összes telefonszám, fényképek, videók, sms-ek, jegyzetek stb.
Van esély, hogy visszanyerik ezeket nekem, ha beviszem a szolgáltatóhoz?
És ha nem, akkor van esélyem valamilyen kártérítésre az elveszett, pótolhatatlan adataimért?
Vagy ne éljek álomvilágban?
2012. jún. 4. 15:08
1/3 anonim válasza:
Van esély, hogy visszanyerik ezeket nekem, ha beviszem a szolgáltatóhoz?
van.
És ha nem, akkor van esélyem valamilyen kártérítésre az elveszett, pótolhatatlan adataimért?
Nem. Miért járna?
2/3 anonim válasza:
A szolgáltató valószínűleg szervízbe irányít, de ha ott is van szervíz, az sem lesz olcsóbb. Hogy visszanyerhető-e, nem tudom, de hogy fizetni nem fognak a számaidért, az biztos. :)
3/3 anonim válasza:
csak akkor fizetnek ha 3 különböző helyen van biztonsági mentésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!