Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Wave Y - Fájlkezelő,...

Samsung Wave Y - Fájlkezelő, GPS, és egy-két technikai kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A következő lenne a problémám: Nemrégen vettem ugye egy Samsung Wave Y okostelefont, és megpróbáltam testreszabni.Képernyőt igazgatni, ikonokat stb.Ezek jól is mentek, szép áttekinthető viszont el akadtam a programok, kiegészítők beszerzése résznél. Ott a gond, hogy hiába keresek rá használható fájlkezelőt, egyszerűen nem találok.Sem randomban a neten, sem a samsungappson.A másik gond pedig a GPS.Ha valaki tudna nekem használható fájlkezelőt - és lehetőleg linket is hozzá - az kérem jelezze itt, továbbá akinek van bevált GPS programja, az is feltétlen írja le.

Válaszotokat várom!!?

2012. jún. 3. 19:45
 1/1 anonim válasza:

Fájlkezelőnek ott a samsung gyári fálkezelője, és most jelent meg a total commander androidra, én teljesen meg vagyok vele elégedve, illetve sokan ajánlják még az astro-t bár én azt még nem próbáltam.

Navigációs programnak a sygic tökéletes, google playből ingyenesen(!) letöltheő. Offline az az nem kell internetkapcolat a működéséhe, csak le kell hozzá töteni a térképeket,(magyarországé úgy 500Mb) egy segédprogrammal, amit automatikusan letölt a sygic mellett(neve: sygic downloader)

2012. jún. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!