Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan Magyarország térkép,...

Van olyan Magyarország térkép, vagy progi ANDROIDRA, amihez nem kell SE net SE wi-fi SE GPS?

Figyelt kérdés

Nekem kellene egy Magyarország térkép, amibe ha beírok egy utcát, kimutatja, hogy hol van, meg ilyesmi.

De eddig csak olyat találtam ami Wifin szedi le a térképet, nem pedig alapból ráteszi a telóra.

És vagy kellett hozzá mobil net, ami nekem nincs, vagy GPS ami megint pénzes...

Szóval tudok rátenni olyan térképet amiben így lehet keresni utcákat, kerületeket, városokat, meg ilyesmit, és teljesen ingyenes, meg mindenféle kapcsolat mentes?

2012. jún. 3. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

iGO.

A GPS ingyen van, nem tudom, honnan szedted, hogy pénzes. De ez működik anélkül is.

2012. jún. 3. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
GPS ingyenes? Nekem azt mondta haverom hogy a gps az annak számít, mintha a tmobiltól neteznél, tehát szedi le a pénzt a kártyáról...
2012. jún. 3. 11:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Elég h*lye haverod van, mit ne mondjak.A Gps-ért önmagában nem kell fizetned, főleg ha van egy navi programod.Azt teljesen ingyen és bérmentve tudod használni.

A gps sosem volt pénzes.

Pár navi program: iGO(én ezt használom), Sygic, navigon, navitel, tomtom, stb...van választék bőven, ingyen beszerezhetőek torrent oldalakról, vagy egyéb oldalakról, csak keresni kell, akár teljes Európa térképet le lehet ingyen tölteni hozzá.

A haverodra meg ne hallgass.

2012. jún. 3. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Ingyenes.
2012. jún. 3. 12:04
 5/5 fairi1 ***** válasza:
100%

GPS ingyenes, de a gyorsabb pozicionálás miatt netről leszedik a műholdak helyzetét, vagy a GSM tornyoktól kérnek le helyzeti adatokat. Általában okostelóknak elég kicsi a belső antennája, így hidegindítással és net nélkül sokáig tudnak szöszmötölni, de ha találnak utána jó.

Igo nincs hivatalosan androidra csak warez formába tehető.

Sygic elérhető androidra és folyamatosan frissítik, persze fizetős. Másik a garmin navigon az is van androidra, teljes verzió 18000 Ft, vagy illegálisan letöltöd. Ezeknek offline térképe van ellentétben google megoldásával,és működnek 100% net nélkül is.

2012. jún. 3. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!