Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen módszerrel férhetnék...

Milyen módszerrel férhetnék hozzá a testpointhoz? (SE Live)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég olvastam több cikket is, hogy egy bizonyos módszerrel nyitható a szolgáltatófüggő SE mobilok bootloadere. Viszont ehhez szükséges összekötni a testpointot az akku érintkező negatív felével. De a testpoint egy matrica alatt található, amely ha megsérül, ugrik a garancia. Kép:

[link]

Erre is olvastam több módszert. Az első, hogy hajszárítóval óvatosan felmelegítem, majd egy csipesszel elkezdem felszedni. Ettől eléggé félek. A másik módszer pedig, hogy egy vékony tűvel átszúrom a testpointnál a matricát, majd a nyitás végeztével visszasimítom. Viszont azt honnét tudhatnám meg, hogy hol van pontosan a testpoint? Mert hozzávetőlegesen tudom, de ha rosszat zárok össze... nem akarok téglásítani.

A kérdésem az, hogy Ti melyik módszert, vagy milyen más módszert javasolnátok?

2012. jún. 3. 11:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Előbbi kérdésem tárgytalan, most fogtam fel, hogy flashtool. :)
2012. jún. 3. 16:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem kell kinyitni, .42-es vagy bármelyik másik jó a 62-es helyett.
2012. jún. 3. 17:38
 13/18 A kérdező kommentje:
Sikeresen rootolva lett. Köszönöm a sok segítséget mindenkinek, a zöldek mennek cserébe! :D
2012. jún. 3. 18:09
 14/18 anonim válasza:

A Sony gyárilag támogatja a bootloader nyitást ugye:

[link]

de itt nem írnak testpointról.Akkor ezzel testpoint nélkül nyitható?

2012. aug. 26. 10:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Azzal csak a függetlenek nyithatók...
2012. aug. 26. 10:51
 16/18 anonim válasza:
Én egy gyárilag független WT19i-n csináltam meg.A fastboot.exe a végén azt mondta : OKAY, azaz minden rendben volt.Ellenőrizném hogy sikerült-e az s1tool programmal, hogy lássam kis r, vagy nagy R van-e, de mind a RUNNING mind a LOADER VERSION-nál nagy R van. Akkor most sikerült vajon,vagy sem? Custom romot (cyanogen) tennék fel,de nem megy.
2012. aug. 26. 10:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem sejted ki vagyok, de a kérdésednél én vagyok az egyik válaszoló. :D
2012. aug. 26. 14:16
 18/18 anonim válasza:
56%
Igen, köszi! :)
2012. aug. 26. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!