Mi a külömbség az Iphone 4s és a iPhone 4S 32GB - Replica között?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 22:32
2/10 anonim válasza:
Jelentős külöNbség van. Gyakorlatilag csak a külső hasonló. Kapsz egy mérhetetlenül szar 100-ad rangú telefont, ami még a javat sem képes normálisan kezelni. Elkezdhetném sorolni, hogy nincs oprendszer, a kamera csak VGA kamera stb. de nincs értelme. A lényeg az, hogy egy telefon, amivel csak és kizárólag telefonálni lehet, de úgy néz ki, mint az iphone. Olyannyira szar ezeknek a kijelzője, hogy jó eséllyel egy kisebb nyomásra már elpattan. Vannak a kínai csodák között olyan telefonok, amiket akár érdemes megvenni, de az iphone klónok között egy sincs.
3/10 A kérdező kommentje:
de ahol én néztem neten ott rajta van az alma is és az iphone felirat is. és még a doboza is olyan mint az eredetinek. ha ez csak utánzatt akkor külsőre nagyon jó de nem sért ezzel jogot?
2012. jún. 3. 00:02
4/10 anonim válasza:
Szerinted a kínaiakat érdekli ez? Egyébként egy hasonló klón IPhone (bár mindegyikre ráillik): mobilarena.hu/teszt/sciphone_i726_az_ordog_muve/bevezeto_tartozekok.html
5/10 anonim válasza:
Az a külöNbség, hogy ha a haverjaid meglátnak egy valódi ájfónnal, azt fogják gondolni: "Micsoda csíra, azt hiszi, egy ájfóntól menő csávó lesz". Míg ha meglátnak egy replikával, ezt gondolják: "Micsoda csíra, azt hiszi, egy ájfón utánzattal menő csávó lesz".
6/10 anonim válasza:
A kínaiak magasról tesznek a jogokra. Megvédi őket a rendszer. Sosem volt még belőle bajuk s sosem lesz.
Ne mondjál ilyeneket, hogy de hát minden rajta van még az alma logo is. Mondtam, hogy külsőre szinte teljesen megegyezik, leszámítva az anyaghasználatot s az illesztéseket, ami jóval silányabb. A belső a lényegi különbség!
7/10 A kérdező kommentje:
megnéztem interneten a képeit a képernyője akkora mint egy igazi iphone és a KÉPEN látni hogy van app store és itunes ikon így is lehet hamisitvány?
2012. jún. 3. 14:21
8/10 anonim válasza:
Figyelmezzé má ide tezsvírem! Há te ennyire náív vágy, ákkó ván nekem eládó aranygyűrűm 24 kárátos, óccsón! Meg igázi eredeti Rolex kárórám, ákciósán, csák neked háromezer forintér!
9/10 anonim válasza:
Értsd már meg, hogy egy iphone-on az IOS dolgozik, ami egy operációs rendszer, (ééé'ted?) olyan mint az android vagy a windows, a linux stb. Ezen a szarfosszaron meg egy sima firmware van, mint pl. a jó öreg Nokia 3310-esen, olcsó kategóriás érintős telókon stb. Ez a klón csak telefonálásra jó, semmi másra. Az hogy milyen rajta az ikon az oly mindegy, egyrészt olyat rak rá a kis kínai neked, amilyet csak akarsz, másrészt a képek, amiket a google kidob neked, azok csak illusztrációk. Egy-egy ilyen képen hetekig dolgozik több fotóbajnok Kínában!
10/10 anonim válasza:
Ja és egyébként mit gondolsz? Hogy te jöttél rá először, hogy lehet kapni iphone-t 20ezerért, s mi vagyunk a hülyék, hogy ezt eddig nem vettük észre? Bázzzeg tényleg, jó hogy szóltál, már majdnem kidobtam 190-et egy iphone-ra, mikor itt van ez az istencsászár replika, ami ugyanannyit tud mint az iphone, csak ezt költséghatékonyan, kínai rabokkal rakatták össze egy hajón, útközben Európa felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!