Meg lehet oldani az optimalizálást?
Pontosan milyen rom van fent?
érdemes próbálkozni főzöttekkel, vagy ha régebbi gyári van fent akkor érdemes a legfrissebbre cserélni.
Persze, meg lehet oldani az optimalizációt, ha értesz az android programozásához.Másképp nem.
Az ICS-t egyszer pedig már vissza is vonták az SGS2-ről, mert iszonyatosan bugos volt, és fagyott rendesen is.Na ennyit a Samsung mérnökeiről.
Mindenképp próbálkozz meg egy főzött rommal, ha nagyon kell az ICS.
Vmi baj lehet nálad, nekem is ICS romom van és nem szokott lefagyni.
Néhány program csinálhat FC, mivel nem minden progi van még optimalizálva ICS-re, vagyis frissítése a proginak ajánlott!
Hogy frissítetted, mikor megcsináltad volt teljes wipe-olása(data és cache). Álmoskönyv szerint GB-ről ICS-re menni wipe nélkül garantált hibák halmaza, eléggé különböző a két OS már,és sok szemét ami marad az okozhat gondokat!
nekem egy főzött XWLPF (májusi rom) van fent, pont ugyanolyan gyors általános használatban mint egy ONE X vagy galaxy S3.
Akkor a megoldás.
Kikapcsolod, majd Hang fel+középső+bekapcs gombok nyomva tartása és belép a recoveryben. Ott data és cache wipeolása, vagyis telefonmemóriából minden törlődik! Így előtte mentés kell csinálnod, ám valszeg névjegyek már fel van töltve a gmail accountodba és ha marketet használod akkor wipe után újratelepül magától a progik vagy marketbe be kell állítani. SMS meg SMS backup-pal lementheted.
Wipe kész van minden visszatelepült akkor vársz mi a szitu, ha továbbra is akad akkor újra KIES-re csatlakozol és megnézed van-e újabb rom!
ha nincs akkor itt a helyed:
KIES nekem fent sincs a gépemen, fent se volt sose és ODIN-nal frissítek romot vagy CWM-ból felteszem a legfrissebb verzióját a kedvenc romomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!