Mit gondolsz a Samsung galaxy Ace telefonrol? Megéri megvenni? Vélemények?
Figyelt kérdés
sokan dicsérik, de sokan szidják is, nem tudom mit higgyek:D2012. jún. 1. 19:08
11/29 anonim válasza:
Én is Ace-t vettem. Az én gyerekkoromban még mobil sem volt. Elvoltunk nélküle. Most megvettem az Ace-t és bőven meg vagyok vele elégedve. Jó benne a GPS, a Wifi, normálisan lehet rajta netezni, nagyon jó hangzása van gyári headsettel a zenéknek. A játékok akadálymentesen futnak rajta. Kell ennél több? Kár volt ezt a kérdést feltenned, mert mostanában bőven divatkérdés, hogy kinek milyen mobilja van. A gazdagnak vagy a divatbabáknak drága Iphone stb., a csóró réteg megelégszik az olcsóbbal is (bár nem mindig).
12/29 anonim válasza:
nekem is ace van ,és semmi bajom nincs vele ,és már lassan 1 éves :)
13/29 anonim válasza:
8.-as válaszolónak:
Hát ha neked a zte blade egy szinten van az Ace-el akkor gratulálok.
Hogy válaszoljak is, az Ace nem rossz telefon csak egy kicsit túl van árazva, viszont ha neked az kell és meg vagy elégedve a tudásával akkor ne törödj a sok live-al dobálozóknak és vedd meg az Ace-t.
14/29 anonim válasza:
@20:44
Nem, a Blade sokkal jobb, mint az Ace. Tapasztalat.
15/29 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:D
2012. jún. 6. 06:36
17/29 anonim válasza:
18/29 anonim válasza:
14:49esnél a pont!!! Ezt én sem csinálhattam volna szebben!!! :-)
19/29 A kérdező kommentje:
ezt most mire véljem?:D
2012. jún. 6. 19:02
20/29 anonim válasza:
Arra hogy 91621 szerint még a ZTE Blade jobb mint a Galaxy Ace viszont az Ace mindenben veri a Blade-t.Tehát ha tetszik az Ace akkor vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!