Vodás kérdés. Én vagyok a hülye, vagy a voda vágott át? Én ezt nem értem. Konkrétan lent:
Ha a szerződés aljára az van írva,hogy "Előfizetés típusa: Előre fizető előfizetésről utólag fizető előfizetésre váltás" akkor az nem azt jelenti,hogy megkapom a számlát úgy,ahogy a fizut- előző havit,és nem a kövi havit? (csak mert a darab havit,és a 06.19-ig számláztak)A szerződésben helyet foglal a díjszabás.
"Lebeszélhetőség hálózaton belüli és a vezetékes irányba indított,nem emelt díjas belföldi hívásokból 3175 ft.
Percdíjak (belföldi,nem emelt díjas hívások)
..... "
Ezt én értelmezem rosszul,vagy a 3175 ft teljes mértékben felhasználható? Csak mert amit beszéltem 1x, alapdíjas telefont hívtam, azt is rádobták a számla végösszegére.
A szerződésben az áll,hogy szla zárás 25-e. Ehhez képest 19-i dátummal zártak.
Más hálózatba a mai napig összesen 4 sms-t küldtem,mégis 05.19-ig van a számlán 4 db- addig csak 2 sms ment el, 28-án pedig a másik kettő. Aminek az árát persze rádobta a számla végösszegére....
Előre fizető= kártyás
Utólag fizető= előfizetéses
Nem, az utólag fizető előfizető kifejezés annyit jelent, hogy számlás. A havi díjakat mindig előre számlázzák ki, az elfogyasztott tételeket (hívásdíjak, SMS) pedig utólag a tényleges fogyasztás után.
A számlára a lebeszélhető részbe eső tételek is mindig felkerülnek tételesen, de utána a kedvezmények résznél le is vonja őket. Mielőtt bemész reklamálni, még ezt ellenőrizd, hátha ott van mégis a számlán. Ha nincs, akkor tényleg az a legegyszerűbb, ha egy üzletben segítséget kérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!