Van ilyen program? Valaki segítene?
Szóval a belső memóriám (galaxy3) 194MB, legalábbis ennyit ír. Ez igazából csak 160-80 nem tudom pontosan amit használni lehet.
De nem is ez a baj hanem:
Ugye vannak programok amiket nem lehet áttenni sd-re, és van pár programom amit nem akarok.
Plusz amiket átrakok az sd-re, azoknak nem az egészük lesz ott, hanem vmennyi részük marad a telefonon.
Na ha ezeket összeadom, ami csak a telefonon van, és amiket nem lehetett teljesen az sd-re rakni akkor 50MB jön ki.
Vagyis 194/130 körül kéne mutatnia.
De csak 194/50et mutat.
Van vmi progi ami normálsian mutatja, h mi mennyit foglal a telefonon? Mert lehet h a feladatkezelő (ami alapból van a galaxyn) és a sopertool box nem minden programot mutat ami a telon van??
És a másik fontos kérdés, h miért van ez? Vagy van vmi ami van a telon még, csak nem mutatják az előbbi progik?
Vki tudna segíteni??
köszönöm előre is! nagyon hálás lennék :))
nemmondod... Azért lehet csak kb 160-80at használni a 194ből...
más vki?
lehet h igazad van de,
194-160=34 MB
és a foglalt helybe a rendszerfájlokat is számolom (google play, meg ezek)
Szóval ha a mobilon a gyári adatkat visszaállítom, ésminden törlődik amit én raktam rá akkor van 194/160 MB.
Szóval az oprendszer meg a rendszerfájlok már bele vannak számítva.
Vagyis még mindig nem tudom hol van az a hiányzó kb 60MB...
jólvan köszi én elhiszem:))
De mondom ha a beállításokat visszaállítom eredetire, vagy mindent törlök akkor lesz kb 160 MB szabad. De ekkor az alap alkalmazások amiket felsoroltál már a mobilon vannak vagyis azok +az oprendszer foglalja el azt a 34 Mb-t.
De mondom így hiányzik az a 60Mb.
más oka nem lehet?
na de mondom teljes mértékben elhiszem amit mondasz.
De tudsz vmi olyan progit ami mutatja mi mennyit foglal (de mindent mutat, üzenetek, meg mindent ami foglal bármennyit is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!