Új mobiltelefont szeretnék, tudnátok tippet adni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan telefont, amely (nagyon) jól fényképez, rendelkezik wifivel, bírja a strapát és a zenehallgatás szempontjából se legen utolsó.2012. máj. 31. 22:30
1/7 anonim válasza:
Ha a legjobb fényképezős mobil kell akkor Nokia N8, ami viszont már nagyon régi és igen elavult, vagy megvárod a Pureview 808-at. A második legjobb fotós telefon jelenleg az Xperia S.
Amúgy egy körülbelüli árat mondhatnál, azért úgy könnyebb.
2/7 anonim válasza:
HTC ONE X
samsung galaxy s3
sony xperia s
iphone 4S
én ezeket ajánlom
vagy ha tudsz várni akkor oktoberben jön a "new" iphone(5) én azt veszek
3/7 anonim válasza:
Milyen árkategóriában? Amúgy telefonokhoz képest 5 MP már jó képeket készít, de egy normál fényképezőgéphez viszonyítva inkább átlagos. Vagy veszel egy Nokia 808 Pure mobilt, aminek (állítólag, nem tudom hogyan) 41 MP kamerája van.
4/7 anonim válasza:
Utolsó, a bírja a strapáthoz nem tudom hogy jön az iPhone.
5/7 anonim válasza:
xperia active
5mp hd kamera
strapabíró vízálló IP 67 szabvány
mobile BRAVIA engine a szebb kepminöségért
6/7 anonim válasza:
Xperia s.
Jol fenykepez, es maga a telo is nagyon jo.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig érkező válaszokat. Megnézem alaposan mindegyik telefont és választok nekem megfelelőt.
Az ár most nem olyan lényeges, ballagásra kapom :D ...
2012. jún. 1. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!