Szabad ennyire gyorsan merülnie vagy az aksija rossz?
Figyelt kérdés
Most vettem kb 1.5 hete egy új samsung galaxy s2 típusú telefont. Eddig nagyon megvoltam vele elégedve de a napokban mintha kicserélték volna. Múltkor néztem az aksiját és egy nap alatt merült 10%-ot csak készenlétben ( nem igazán nyúltam hozzá) ma észrevettem hogy gyorsabban merül 10% kb másfél óra alatt lement úgy hogy nem nyomkodtam. Mielött jól bírta és most nem történt vele semmi, nem esett le se semmi ilyesmi. Mit tehetnék ez ellen? Ki kell cserélni aksit vagy várjak még vele?2012. máj. 31. 21:17
1/4 anonim válasza:
A készüléken, a főképernyőn futó alkalmazások és wigdetek folyamatosan használják a teló processzorát, ami pedig energiaszükségletet eredményez, és az akku intenzíven el kezd merülni. Célszerű minden, nem használt alkalmazásból rendesen kilépni és csak azon funkciókat használni a készüléken, ami éppen kell!
Nekem HTC Touch HD-m van, ha teljesen feltöltöm, és WIFI-zek, akkor 3-4 óra alatt 0%-on van az akku, de a GPS és a videólejátszó is ugyanilyen mértékben meríti az akkut. Célszerű a WIFI helyett mobilinternetet használni, mert akkor nem melegszik a teló az akkunál, illetve az akku sem merül olyan mértékben!
2/4 A kérdező kommentje:
minden futó alkalmazást kikapcsoltam, wifi mibolinternet minden, fényerő minimumon :/ ezért nem értem..
2012. máj. 31. 21:25
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, azthiszem. Nem lett rajta állítva semmi
2012. máj. 31. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!