IOS vs Android. Melyik jobb a legjobb op rendszer?
Már megbocsáss, mit akarsz még "hallani"? Mindent leírtak, a többi csak ismétlés lenne...
Bármelyik laggol, ha hülyén telepítenek, használnak programokat, egyik se laggol, ha hozzáértő kezében van, én így gondolom, vallom, tapasztalom...
10 et akartam de gyorsan ennyi jutott eszembe, hogy miert jobb a droid, szerintem, mobilrol irtam ugyh azert olyan amilyen
1. Nagyobb a telefonvalasztek ar/kategoria, ha csak azert kell okostelo h leveleket megkapd, netezesre, eleg ha veszel 45000 ft ert egyet es kesz de csucsmodellek sem elerhetetlen aron vannak melyek szepen viszik a jatekokat is
2. Fillerekert bovitheto tarhely, alig par ft egy micro SD karty es van + 32 vagy akar 64 gigad a tel memoriaja melle
3. Konnyen lehet fajlokat masolni pc>mobil, mobil>pc kozot. NFC, kekfog nem csak arra valo hogy a fuleseket osszekosse a mobillal
4. Playen sok az ingyenes aplikacio melyek nagy resze gagyi, de rengeteg a hasznos, es ha fizetos lenne azt sem nehez beszerezni telepiteni ingyen, sot ha vki kuld neked mailba alkalmazast le sem kell tolteni egyenesen telepitheted gmail fiokodbol
5. Rootolhatod, rendszergazdakent hasznalhatod a mobilt.pld ha telepited a seedert akkor mar nem fog laggolni a telo de ahhoz kell a root igaz merulosebb lessz egy picit de laggmentesen a fejlesztok oldalan ingyen elerheto es az almasok erve a felejdesbe merul hogy az alma siman megy mert mar a droid is siman megy koszonheto a programnak, de ez csak egy pelda (alma hiaba siman megy de ha bongeszes kozben babralod abbahagyja az oldal betolteset csak azert hogy laggmentesen fusson ugyh annak is megvan a maga hatranya, fo prioritasa hogy amikor hozzaersz akkor csak avval torodik hogy ne akadozzon)
6. Bootloader nyitasa utan felrakhatol mas fozot romokat, valtoztathatod a cpu frekvenciait magasabb oraszamra stb. Persze sajat felelosegre
Mindennek megvan az elonye hatranya tenyleg penztarca fuggo es izles kerdese,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!