Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kapott már valaki olyan...

Kapott már valaki olyan levelet a Pannontól, hogy X összegű GPRS-forgalom értékhatár alatt?

Figyelt kérdés

Anyukám kapott egy ilyen szép levelet, és ezzel a szöveggel kérnek el 6000Ft-ot.

Anyuék nem interneteztek, azt se tudják, hogy kell, sok év kellett ahhoz, hogy azt megtanulják, hogy kell egymást hívni.

Olvastam egy hasonló panaszkodóról, mert hát próbáltam interneten rákeresni erre a szövegre, utánanézni, hogy ez mi lehet, hogy lehet, és a hölgy írta, hogy neki 20.000 Ft-ot számláztak ki, és a vicc az egészben az volt, hogy az ő telefonja nem is képes az internetezésre. Kicsit "nyomozott", és rájött, hogy előtte valamikor kicseréltette a SIM kártyáját, és valószínű, hogy a mobilkereskedésben dolgozó valaki használta még utána a leadott kártyát.

Az lenne a kérdésem, hogy volt valaki másnak is hasonló tapasztalata?

2009. jún. 30. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, keresd fel a szolgáltatót számlamagyarázat céljából.

Az én telefonomon van WAP gomb, és többször is sikerült véletlenül megnyomni. Ekkor persze máris pénzbe kerül, de nem olyan sok. Az az érdekes, hogy lemondtam az összes GPRS szolgáltatást, és a telefon meüjében is megváltoztattam a GPRS beállításokat, és mégis működött. Szerencsére azóta már sikerült átállítani/kitörölni a beállításokat.

2009. júl. 1. 00:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. júl. 1. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!