Iphone 4? galaxy s2? lumia800?
wp7-est válaszd mert a wp7 nem fagy le
hisze még a 4 magos telefonon is lefagy az android
s2-nél nem optimalizálták jól ráadásul
az iOs meg korlátozott és iTunes-en kell regisztrálni ami ismét pénzbe kerül vagy feltörni kell
a wp7 is korlátozott de fel lehet törni
Xperia S. Indok: újabb mint az S2. Jó desing. Megfelelő hardver, optimalizált rendszer, jó kamera, testreszabhatóság, Playstation tanusítvány (hogy mi haszna azt nem tudom) Az iPhone 4 már előző generáció (mindjárt itt az 5/új iPhone, ha lehet hinni a pletykáknak)
A lumia 800-at nem ismerem, de az biztos, hogy az alkalmazások 95%-a elfut a 710-en is, szóval akkor inkább az, mint a 800. És a nokia mellett szól a GPS (ingyen NOKIA térkép) Én az Xperia S-re szavazok.
Én azt mondom, hogy Lumia.
Szerintem neked sem kell vibrátor és fingós alkalmazás a telefonodra, ami meg szükséges, meg fogod találni.;)
Én nekem a nagy érvem a Lumia mellett még az, hogy nincsen minden ember kezében ilyen. És ez szerintem hatalmas előny.
Nekem is ez az ervem a lumia mellett, viszont vehetsz s2-t is, mert az androidos, (inkabb lumia)
De inkabb xperia s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!