Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb? iPhone 4 (Nem...

Melyik a jobb? iPhone 4 (Nem a 4S) vagy a Samsung Galaxy S Plus?

Figyelt kérdés
Nekem iPhone 4 van az egyik osztálytársamnak pedig Galaxy S Plussa és állandóan mondogatja hogy az iPhone sz*rt se ér az ő Galaxy S Plusa mellet. Ez igaz?

2012. máj. 30. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
osztálytársad meg egy fasz
2012. jún. 21. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:

igen, osztálytársadat nekifutásból rúgnám herezacskón :D

Már hogy lenne jobb? Az S2-nek lehet szebb a feketéje, azért mert azt nem is világítja meg, de nézd már meg hogy a fekete színen kívül még mennyi van:D Az iPhone 20 nap bekapcsolás után sem akad, nem kell naponta újraindítgatni, és tényleg vicces amikor haverom SIII-asán az angry birds lefagyott és újraindult a telefonja, vagy minek nevezhető az a túlméretezett khm. A Samsung sosem fog jobbat csinálni az Apple-nél, jó márka a Samsung, de maradjon meg nekik a TV, monitor és az ilyesmi gyártása. A kármilyen 16 magos procit is raknak bele, akkor is akadni, fagyogatni fog az android miatt!

2012. júl. 23. 01:53
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem is i4-em van, de én is maximum s2-t mondanám jónak. nekem nem csak gyorsaságban fontos a telefon, hanem minden egyben, namost...oké, s-ből kispórolták a ledes fotófényt...s+ba miért nem tudták belerakni..például ez nálam elég nagy hiány, zseblámpaként hasznos. másrészt meg mondhatjuk, hogy az iPhone túlárazott, de az s+ is, tulajdonképpen egy nagyon kis változtatásokkal bíró sgs, mégsem, konkrétan ugyanabban a formában, tehát 2-3ezerrel érne többet sgs-nél szerintem. de amúgy ez az apple-samsung-os kérdések mindig nagyon veszélyesek...:D én nem a samsungot útálom, hanem az androidot. eddig kedvenc telóm egy samsung omnia7 volt :D
2012. júl. 23. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:

"UI: Appleösök, ti milliókért egy fullos iMacet vettetek, én addig egy Kawasaki ZX-6R és KLX250-t vettem:))"

a hszed 99% a ökörség és fingod sincs semmiről ezzel kapcsolatban. De erre nem is reagálnék.

Tudod amíg te kidobod a pénzt drága hobbira, amibe nyomorék is lehetsz vagy ottmaradhatsz, más inkább "milliókért" - bár egyik mac sem kerül ennyibe - max egy 12 magos Mac Pro - aki olyat vesz, akár erősebb iMac akár MP, az havonta százezreket termel, mivel azon DOLGOZIK. Fotós, grafikus, hangmérnök, modellező... Te mire használod azt? pizzafutár vagy? :D

2012. júl. 24. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!