Valóban lehetséges mobiltelefonon tévét nézni, no, de hogyan?
Konkrétan milyen telefonta gondoltál? Mert pl. ezeknek van mobil-TV vevőjük: [link]
egyébként nem 2 centis az antenna, és ugyanúgy rádióhullámok mint amit a rádiók vagy mobilszolgáltatók használnak, csak más frekvencia.
Milyen a telefonod?
Hogyha androidos, akkor töltsd le SPB TV nevű programot, és wifin keresztül tudsz is filmezni
kedves #4,
ha olvastad volna a kérdést, nem internetalapú tévézést kérdezett :S
Nézegettem az Azolcsosag.hu weboldalt és ott láttam mindenféle csiribiri készüléket, ráadásul van olyan mobil is, ami a DVB-T szabványt is támogatja a drágább árfekvésben.
Az lepett meg, hogy az ismerőseim közül kettő már rendelt az oldalról és azt mondják, hogy a készülékeik nagyon frankók.
Megnéztem a kínálatot. Majdnem az összes gagyi klóntelefon, retek hardver, rossz összeszerelés, soknak van kínai MTK platformja (legszarabb op.rendszer), nincs garancia, könnyen elromlik, onnantól kuka.
Ez jól demonstrál minden hasonló kínait: [link]
Kínában csak a ZTE és a Huawei amik jól működnek, de akkor már inkább valami normális gyártótól vegyél telefont (főleg Samsung, Motorola, LG gyárt T-DMB-s telókat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!