Helo! Van egy sony erricson xperia x8-asom és raktam rá egy feloldó alakzatot, amit elfelejtettem, ahogyan a kérdés válaszát és a google fiókot is. Tipp?
Seus: SonyEricsson Update Service (soha nem próbáltam)
Pc Companion: Ezen belül support zone, szoftverfrissítés, szoftverjavítás
Flashtool: Letöltöd a progit, a romot amit fel akarsz rakni és ezután 2 perc. [link]
Tökömet nem tudsz, olvasd el a linket...
Flashtoolnál kikapcsolva kell csatlakoztatni a telót amikor kéri a program, vissza gomb lenyomása közben...
Ja.. Mint írtam... a seus-t nem próbáltam még, de a pc companionnal régen úgy csináltam meg (mert elcsesztem a főzött rom telepítését és nem kapcsolt be a teló), hogy csatlakoztatás nélkül elindítottam a frissítést, ott kidobja hogy nem csatlakoztattál telót. A szövegben írja, hogy a telefon javítása (kék betűkkel). Arra rányomsz, egy csomót tölt és kidob egy listát a frissíthető SE-kről. Kiválasztod a sajátod, dugod rá és frissíti neked (csak meg kellett volna próbálni).
Persze engem az sem zavar, ha elviszed a szolgáltatóhoz, aki elküldi szervízbe, aki majd megcsinálja és visszaküldi. Utána értesítenek, hogy mehetsz érte (kb 2 hét).
Én egyszer mentem be, elmondtam hogy mi a baja a telefonnak, 2 hét múlva értementem és addig csináltak egy SZOFTVERFRISSÍTÉST!! Persze a telefon nem lett jobb. Soha többet nem adom oda nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!