A T-Mobile június 1-jétől min.15 Ft egyenleghez köti a 0. facebook-ot. Netstarttal csak nekem paradox ez egy kicsit?
Már két SMS-t is küldtek az alábbi szöveggel:
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2012. június 1-jétől Dominos előfizetőinknek az IÁSzF 4.3.3. pontja alapján az interneteléréshez (a Facebook Zero használatához is) legalább 15 Ft-os Domino egyenleg szükséges. Üdvözlettel: T-Mobile
Nekem általában nincs a kártyámon pénz, most is kerek 0 Ft-om van. Ha nagyon kell telefonálnom, 1500-al töltök, és az nekem hónapokig elég is. A barátokkal/ismerősökkel eddig Facebook-on tartottuk főként a kapcsolatot, hiszen az ingyen van, az SMS meg a hívás meg nem.
Sony Ericsson Xperia mini Pro-m van, és érdekes volt, hogy hiába tiltottam le minden létező adatforgalmat, frissítést, stb., ha a Netstart be volt kapcsolva, szépen szívogatta az egyenlegemet akkor is, ha nem Facebook-oztam - ha pedig igen, akkor pláne. Ha kikapcsoltam a Netstart-ot, a Facebook abszolút nem működött (de azért kikapcsoltam, mert veszélyesen fogyott a pénzem). Most, hogy nincs egy fillérem sem , a Facebook ugyanúgy működik., pedig a Netstart sincs visszakapcsolva.
A lényeg annyi, hogy nem értem, mire kell nekik majd az a 15 Ft. A Netstart 10 KB-onként leveszi a maga 13 Ft-ját, ezért ha most nekem van 15 Ft-om, akkor azt úgyis lehúzza, és utána ugyanott vagyok, ahol a part szakad... Most akkor ez így hogy...?
Ha szolgáltatást veszel igénybe fizetned kell érte, ilyen egyszerű.
Ha van egy megszabott minimális összeg aminek a kártyán kell lenni akkor töltsd fel. Ha 1500-al akkor annyival.
De ezt te is tudod...
Azért, mert 15 forinttal nem tudod feltölteni.
Ha töltöd úgy is több ezerrel fogod szál ez csak befektetés.
Mondjuk az se kutya, h mini prod van, mert ugye az eszünket játszani kell, de arra már nincs pénzed, h feltöltsd azt a szart.
Erről a DroidWall-ról még nem hallottam, utána nézek, köszönöm!
Utolsó: f*ngod nincs arról, honnan van a telefonom, de közöd sincs hozzá, úgyhogy leszel szíves véleményt nem nyilvánítani, mert nem kértem. Köszönöm.
Leszarom, h honnan van, viszont szabad véleménynyilvánítás van, szál kussoljál.
Leírtam, h mit miért, egyértelmű volt, h rákapatják az embereket aztán meg fizetőssé teszik.
Sok hülye ezért lett T, mert "ingyeeee va a féssszbúúk!"
"Sony Ericsson Xperia mini Pro-m van, és érdekes volt, hogy hiába tiltottam le minden létező adatforgalmat, frissítést, stb., ha a Netstart be volt kapcsolva, szépen szívogatta az egyenlegemet"
Persze, mert az android rendszer ilyen, háttérben is használja a netet. Ha pénz a kártyádon akkor 13 ft/10 kb.
Inkább fizess elő havi 600 ft-ért a gonets csomagra, az fix 600 ft, nincs túlforgalmazási díj és ezzel akár a marketről letölhető facebook alkalmazást is használhatod:
megrendelés:
+GONETS sms-ben a 1430-ra.
Az a helyzet, hogy a Facebook még kanyarba' nem volt "menő", mikor én már T-Mobile-os voltam, de mindegy.
A "sok hülye" meg igenis jól tette, mert felér az ingyen SMS-ezéssel.
Tahó meg ne legyél, mert én sem voltam az.
Mellesleg még csak nem is a kérdésre válaszoltál, szóval akár be is foghatod! ;)
"Mellesleg még csak nem is a kérdésre válaszoltál, szóval akár be is foghatod! ;)"
Az volt a kérdésed b+, hogy miért szívja le az egyenlegedet ez a kibaxott netstart. Hát azért, mert ahogy írtad 13 ft/10 kb.
Ez a kibaxott gonet s csomag meg havi 600 ft fixen és ezzel annyit faxbookozhatsz amennyit akarsz, sőt még esetleg netes böngészésre is használhatod orrba-szájba.
Nekem aztán tök mindegy, használd a netstart-ot kibaxott drágán, hadd szívja le pár nap alatt az egyenleged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!