Nokia 500 (belle) vagy huawei y200?
Kedves #2: Huawei 800 MHz proci, Nokia 1 GHz proci.
A Nokia felbontása jobb (360x640 TFT, Huawei: 320X480, WVGA)
A Belle op.rendszer jobb mint a gyári Anna, a Huawei meg saját felületű Androidot használ, ami lassítja a telót. Mindenképp Nokia. Gyorsabb és megbízhatóbb.
800 MHz ARMv7 vs 1000 MHz ARMv6 3D gpu nélkül... Ha te inkább egy 2.4 GHz-es 10 éves Celeront választanál egy 2 GHz-es i7 helyett, akkor lenne helyénvaló az összehasonlításod.
A Nokiának csak a felbontása jobb, semmi más nem (a WVGA nem tudom, hogy jött oda, a Huawei HVGA).
Ha ennyire nem értesz hozzá, inkább ne válaszolj. És főleg ne pontozd le azt, aki próbál normális választ adni a hülyeséged helyett.
#5: Az ilyen processzor-összehasonlítás párhuzam szintén nagyfokú szakértelemre vall. :)
Ha valójában értene hozzá, akkor tudná, hogy a Nokia CPU-ja jobb fixpontos számítások terén, míg a Huawei CPU-ja jobb lebegőpontos műveletek terén, de összességében nincs olyan szignifikáns különbség a kettő között. (Az architektúrák minimális eltéréséből adódóan ez teljesen érthető.)
Én a kettő közül inkább a Nokiára szavazok.
Látom mindenki nagyon szereti lepontozni azokat a válaszokat, amik nem dicsőitik a Nokia 500-t.
Hát kedves kérdező, ha te vagy az egyik, akkor őszintén gratulálok hozzá.
T-mobilnál a live with walkman-t ugyanannyiért kapni, mint az 500-ast, ha szerinted a live nem jobb, mint a nokia 500, akkor nézz előbb utána a gombok nyomkodása helyett.
1 ghz armv7 proci van benne, hd videófelvétel stb.
A nokia-ban nincs gpu se, de nehogy azt hidd, hogy az csak a játékokhoz kell, minden olyan alkalmazáshoz szükség lehet rá ami ilyet használ pl. iGO.
Nekem aztán tök mindegy, nyomkodjátok a gombokat orrba-szájba és az se érdekel, hogy a kérdező a pénzét mire baxxa el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!