Miért remegnek be az ikonok az iphone 4-en?
Figyelt kérdés
Töltöttem a telcsit, de lehet, hogy nincs ehhez köze, és a menüben a kis ikonok szabályosan elkezdtek mozogni, remegni :D egyszerre. Mitől lehet ez?? tapasztaltatok már ilyet?? 2szer is csinálta és nem tudtam rányomni semelyik ikonra. Teljesen új a teló.2012. máj. 28. 13:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért, mert rázogattad a telefont.
2/5 anonim válasza:
Ha hosszan megnyomod az egyik ikont, remegni kezdenek. Ilyenkor oda mozgathatod őket ahogy szeretnéd. Ha megnyomod a home gombot, akkor újra rögzíted a pozícióikat.
3/5 anonim válasza:
ahogy a második mondja. ezzel lehet az ikonok helyét változtatni.
4/5 anonim válasza:
Ahogy a 2. mondta, és törölni is igy lehet az alkalmazásokat.
5/5 anonim válasza:
Amikor egy gombot hosszan nyomsz, akkor kezd remegni. Ott van a jobb sarkában egy x azzal tudsz törölni. És tudod az ikonokat rendezni, úgy hogy az egyiket folyamatosan nyomod, és oda húzod, ahova akarod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!