Alcatel OT 995 vagy Samsuns Galaxy S Plus?
Ez a két telefon közt gondolkodom, mindkettőnek úgytudom 1.4 GHz-es procija van, 512 RAM-ja, kicsit az Alcatel felé hajlok, mert abban van vaki a kamerához.
Szerintetek?
Kedves utolsó:
1)Miből gondolod, hogy a kérdező, ha ne adj Isten egy S+-t venne/vett volna, egyből rohan/rohant haza, hogy az XDA-ről főzeléket szedjen le a telefonra, rootolja, bootloadert nyisson, esetleg kernelt cseréljen, recovery-t flasheljen, és egyebek, csak azért, hogy félhivatalos ICS legyen a telefonon, mert az a menő?!
2)Az S+ ugyanazt tudja, mint az S3?Tényleg ekkora marhaságokkal traktálod az esetleg hozzá nem értő kérdezőket?Ha csak egy kicsit is konyítanál hozzá...
Lehet neked megérte, mert esetleg Brandhuszár vagy("Samsung mindenek felett", stb), a pénztárcádnak már nem biztos.Az OT-995 ugyanazzal a hardverrel van ellátva, mint az S+, csak van mellé vaku, hdmi csatlakozó, és legalább egy hivatalos ICS, mindezt jóval olcsóbban.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, az S Plus mellett döntöttem.
Nekem az a fontos, hogy a telefon jó képet csináljon, ne akadjon be ha HD videót nézek és a játékok is probléma mentesen fussanak.
Az összes játék amit eddig kipróbáltam tökéletesen működött, ilyen pl. N.O.V.A 3, Modern Combat, GTA 3 stb...
Mindenképpen azt akartam, hogy XDA-sok foglalkozzanak a telefonnal, és mivel az alcatelre igazából semmit nem találtam így maradtam a Samsungnál, de egyáltalán nem bántam meg.
Jelenleg főzött ICS romot használok, és végre örülök hogy a kamerát is sikerült a fejlesztőknek megjavítaniuk.
Ja, meg ahogy elnézem az Alcatel kameraminőségét, hiába nincs benne vaku de a Samsung 10milliószor szebb képet, és videót csinál!
Köszönöm mégegyszer a válaszokat! :)
Én is eléggé értek az androidhoz, sőt a kedvenc elfoglaltságom az utóbbi 1 évben. ZTE Bladdel keztem, a kedvenc telefonom volt, örültem, hogy a régi Sony Ericsson C510em után egy 3.5 colos kijelzőt bámulhattam :DD
Nekem is ez az első Samsungom, de mivel a sima S és az S2 már volt a kezemben, így egyértelművé vált, hogy ez kell nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!