Szerintetek megéri a Nokia E7 Qwerty bil. -st akarok venni?
Ja, ezeket ajánlom:
Xperia Mini Pro
Htc ChaCha
Xperia Pro
Nekem csak 10 telefonom volt, nem cserélgetem őket gyakran, mivel tudatosan választok. Okostelefonok közül a Blade és a Defy voltak a nyertesek (de a régi K300i és W610i is megvan, hibátlanok a mai napig).
Viszont egyrészt a munkahelyemen (én voltam a telefonflotta-beszerző), másrészt a bemutatótermekben gyakorlatilag minden ma kapható telefont kipróbáltam, nem csak egy kézbevétel erejéig (kivéve persze azokat, amikről már a kézbevételkor sütött, hogy hulladékok).
e7-nek 8Mp-s a kamerája...de a nyomik EDOF fókuszt tettek bel.....-.-
Amúgy Bellével az E7 már igen jó telefon. Tény, hogy mindenki lehordja a Simbyant (én is :D) de igen: nem kell neki 2-4 mag, hogy menjen. Takarékos kis rendszer és nincsen nagy hardver igénye. A másik példa az IOS. Ott sincsen 4-6 mag, hogy pörögjön a gép. A 4S-be is csak azért tettek 2 magot, mert minden android fan gúnyolta őket, hogy húúúúú, csak 1 magos, de gááááz! Az is szépen fut gyenge hardverrel, ahogy a Simbyan vagy a Windows Phone (de a wp7 egy másmilyen élet stílus, az hagyjuk ki most)
Tény, hogy az android JOBB, de ahhoz, hogy jól menjen, kell neki a 2-4 mag és egy jó optimalizálás(pl :Sony, SE), különben ott is van sok csúnya hiba.
Nem hiszem 3-4 alkalommal való nyomogatással megtudja bárki mondani,hogy melyik telefon milyen.Már csak azért sem,mert ott a bemutatóteremben nem teszel rá appokat,nem használod a navigációt,nem töltesz le és teszel ki widgetet stb.ami mondjuk terheli a rendszert.Csak azt látod,hogy full alapon,hogyan viselkedik a telefon.
Én mondjuk úgy választottam az N8-at,hogy olvasgattam a neten rengeteg fórumot,cikket.Előtte nem fogtam egyet se a kezembe.Androidot semmiképp nem akartam mivel tudtam,hogy minőséget csak a Nokiaval kaphatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!