App2SD komolyan csak ennyit csinál?
Leszedtem a programot, erre ugyanazt tudja, mint amit a telefon már magától is tud, rányomsz egy programra és csak a telefon menüjébe dob be.
Ezen kívül tud bármit is a program, ami nem egy alap funkció az összes telefonba?

Gyakorlatilag annyiban könnyít, hogy kilistázza az áthelyezhetőket...
Ha mindent át akarsz akkor link2sd, de ahozz particionálni kell a kártyát és rootolni kell.
Root nem gond, particionálás olyan, mint gépen?
Tehát adatvesztéssel nem jár?

Nem jár adatvesztéssel, egy fat32-t és utána egy ext2 partíciót kell csinálni az sd kártyán.
Csak a particionálást csináld meg, az utána lévő résszel, gscript stb ne foglalkozz, töltsd le marketről a link2sd-t.
Most próbáltam megcsinálni, CWM-ben van olyan funkció, hogy "Partition SD Card", erre rányomok és kész?
Csak mert amit linkeltél az elég hosszú, sok mindenről írnak (ezért inkább végig sem olvastam), mindenképp kell az a leírás és megcsinálni azokat, vagy akkor elég erre rányomni telefonon?

Elég hosszú leírás, de csak pár kattintás a partíció kezelö programban.
A recovery-ben lévőt sose próbáltam.

"Csak mert amit linkeltél az elég hosszú, sok mindenről írnak "
Bazz, most olvastam a kérdést...
Letöltöd amit írnak: MiniTool Partition Wizard Home Edition
Törlöd vele a mostani partíciót az sd kártyáról (1 lépés)
Csinálsz egy partíciót fat32-re (create gomb), megadod, hogy mekkora legyen a mérete (4 gigás kártyánál pl. 800 mb.) Átállítod primary-ra majd OK.
Utána megint create, beállítod ext2-re a maradékot, ez is primary és OK.
Majd lenyomod az apply gombot és megvárod amíg megcsinálja. Utána fogod és berakod a kártyát a telóba és bekapcsolod.
Ezután jöhet a link2sd.
Ui:
Kártyaolvasóval sokkal egyszerűbb az egész, nem nagyon ajánlom, hogy a telóban legyen a kártya.
Ok, kösz, már csak egy kérdésem lenne:
az adatok vannak a fat 32-n, és a link2sd ext2-re másol, ugye?
Mart akkor fat32-nek hagynék több helyet, mondjuk a kártya 3/4-ét, másiknak elég a negyede.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!